newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Orange mareste viteza de navigare pe internet 


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Marţi, 27 aprilie 2010, 12:55 webReleases | IT&C

Bucuresti, 27 aprilie 2010. Orange Romania imbunatateste experienta de navigare pe internet a clientilor sai, prin marirea vitezei de transfer al datelor pana la 14,4 Mbps. Incepand din data de 3 mai, noua viteza va fi disponibila in 11 orase: Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti si Timisoara.

Pentru clientii care acceseaza frecvent internetul pe laptop, Orange a pregatit o oferta irezistibila: trafic nelimitat si gratuit, pe timpul noptii, intre orele 0:00 si 7:00, pentru clientii care detin unul dintre abonamentele Internet Unlimited 14, Internet Unlimited 21 si Internet Unlimited 58 si cresterea automata a vitezei pentru cele trei planuri tarifare.

De asemenea, in cele 11 orase in care va fi disponibila noua viteza de navigare pe internet, clientii Orange vor beneficia de o oferta speciala la cumpararea unui abonament Internet Unlimited 14, pe o perioada de 24 de luni: reducerea cu 50% a tarifului la abonament in primele 3 luni si modemul USB Option Icon 515M compatibil cu viteza de 14,4 Mbps, la 1 euro.

La Orange si utilizatorii de smartphone-uri se bucura de internetul mobil de mare viteza pe terminalele compatibile cu tehnologia HSDPA. Cu optiunea My Smartphone, acestia pot profita la maximum de avantajele unui smartphone, intrucat primesc 500 MB pentru navigare pe internet, cu 9 euro/luna (TVA inclus). In acelasi timp, clientii care aleg optiunea My Smartphone au acces gratuit la serviciul dedicat de asistenta Smartphone Expert.

Impreuna cu ofertele avantajoase la abonamentele pentru acces la internet broadband pe laptop si pe mobil, Orange ofera clientilor sai o gama diversificata de terminale pentru conectare. De la smartphone-uri precum iPhone, BlackBerry, Nokia sau HTC, pana la laptopuri, modemuri USB si carduri de date, clientii gasesc in portofoliul Orange o varietate de produse din care pot alege cea mai buna solutie de acces la internet. In plus, cu ajutorul dispozitivului Option Globesurfer X1 Wi-Fi cradle si a modemului Huawei E5832, disponibile doar la Orange, clientii isi pot crea propriul hot-spot acasa, la birou ori atunci cand calatoresc. Astfel, clientii Orange beneficiaza de o experienta optima de navigare pe internet atat afara cat si in interiorul cladirilor.

Obiectivul nostru este sa le oferim clientilor cea mai buna experienta de navigare pe internet, iar ofertele si serviciile pe care le cream, alaturi de produsele pe care le aducem pe piata, sustin indeplinirea acestei promisiuni”, a declarat Thierry Millet, CEO Orange Romania.

Datorita standardului HSDPA 14,4 Mbps, un fisier cu dimensiunea de 5 MB va putea fi descarcat in 3 secunde in conditii optime de conectivitate, spre deosebire de 7,5 secunde prin tehnologia HSDPA 7,2 Mbps, in timp ce un e-mail cu un atasament de 1 MB va fi receptionat in mai putin de o secunda.

Asa cum si-a obisnuit deja clienti, Orange le ofera acestora posibilitatea de a testa serviciile de internet mobil inainte de a le achizitiona. Si de aceasta data, clientii pot testa gratuit, timp de 15 zile, noua viteza de navigare pe computerul personal. Pentru aceasta, clientii pot solicita in magazinele Orange un pachet de test.

despre Orange

Orange este lider de piata in Romania cu 10.995.000 de clienti si venituri de 1,055 miliarde de euro in 2009. Orange este parte a grupului Orange-France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 190 de milioane de clienti pe cinci continente.

Orange Romania se remarca prin acoperirea extinsa a retelei si performante excelente in serviciile de asistenta oferite clientilor. Orange inseamna dorinta de a crea un viitor mai bun si de a oferi o experienta de comunicare cat mai simpla si mai intuitiva. Orange inseamna mai mult decat tehnologie, telefonie mobila sau retele GSM, este un brand creat pentru a facilita comunicarea intre oameni si a aduce valoare comunitatilor in care opereaza. Grupul Orange-France Telecom are o strategie de responsabilitate sociala corporativa bine definita, prin care ne asiguram ca activitatea noastra se desfasoara intr-o maniera responsabila. 

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  722 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings