newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Epicor a castigat la CeBIT trofeul IT Innovation pentru 2010


PDF Print
A | a
E-mail
de Alex Pavel | Vineri, 26 martie 2010, 10:03 webReleases | IT&C

Epicor Software Corporation, unul dintre principalii furnizori de solutii software de afaceri pentru pietele medii si diviziile companiilor din clasamentul Global 1000, a anuntat astazi ca a primit "IT Innovation Award 2010", pentru sistemul de planificare a resurselor intreprinderii (ERP) din partea "Initiative Mittelstand", o initiativa germana pentru sprijinirea companiilor de marime medie. Decernarea premiului a avut loc la targul CeBIT 2010, desfasurat la Hanovra, in Germania.

La ceremonia la care "Initiative Mittelstand" a premiat cele mai de varf inovatii IT ale anului, pentru intreprinderile medii, au participat mai multe sute de invitati din diverse industrii, inclusiv din sectorul IT si telecomunicatii. Un juriu, format din 80 de profesori, oameni de stiinta, jurnalisti si experti IT si din industrie, a evaluat solutiile inscrise in competitie, pe baza unui set de criterii precum inovatia, relevanta practica si aplicabilitatea pentru intreprinderile de talie medie.

Premiul pune in evidenta solutiile inovative si flexibile de la Epicor, bazate pe tehnologiile Web 2.0 si True SOA , cu un model de pret rezonabil, potrivit pentru companiile de talie mijlocie. Datorita tehnologiei sale deosebit de flexibile, Epicor ofera un cost total al proprietatii scazut, factorul decisiv pentru aceasta constand mai putin intr-un cost initial de achizitie scazut, cat in multitudinea de factori ce fac solutia Epicor sa fie convenabila pe termen lung. Printre asemenea factori, este si arhitectura service-oriented (SOA), ce permite utilizatorilor sa personalizeze cu usurinta sistemul. In plus, cu programul sau unic de "Shared Benefits", Epicor preia de la clienti o parte din riscurile financiare, ca si din economiile de costuri ale unui proiect de implementare a unui sistem ERP.

Cu functia sa intuitiva de "enterprise search", Epicor face gasirea de informatii sa fie la fel de usoara ca o cautare pe Google. Mobilitatea este un alt beneficiu al solutiilor Epicor; utilizatorii mobili pot accesa datele cu usurinta cu ajutorul unui iPhone sau Blackberry, sprijinind afacerile sa creasca productivitatea angajatilor.

"Feedback-ul clientilor este vital pentru dezvoltarea produsului nostru" a spus James Norwood, Senior Vice President of Product Marketing al Epicor. "Multi clienti ne spun ca partea cea mai importanta a strategiei lor de IT include: cum sa protejeze investitiile IT prin utilizarea unei arhitecturi software moderne, cum sa implementeze cel mai bine mobilitatea afacerii si cum sa obtina o recuperare rapida a investitiei. Premiul "IT Innovation" este o dovada a modului in care Epicor se angajeaza sa furnizeze solutii ERP potrivite companiilor locale de talie medie, dar si companiilor globale care au nevoie de o solutie eficienta si rentabila, care se integreaza in sistemele lor centrale."          

Solutia ERP de generatie urmatoare de la Epicor a dobandit recunoastere internationala prin cele peste zece alte premii si distinctii primite de la lansarea sa. In plus fata de trofeul obtinut la CeBIT 2010, "IT Innovation Award", Epicor a mai primit de asemenea, in acest an, premiul "Solutia ERP a anului 2009" la categoria "e-ERP (second tier)", din partea revistei e-Finance din Romania, precum si premiul "2010 Product Innovation Award" din partea Network Products Guide din SUA.

Despre Epicor Software Corporation

Epicor Software este un lider mondial in livrarea solutiilor software de afaceri catre industriile de productie, distributie, comert cu amanuntul, ospitaliere si de prestari servicii. Cu peste 20.000 de clienti in mai mult de 150 de tari, firma Epicor ofera solutii software integrate pentru planificarea resurselor intreprinderii (ERP), managementul relatiilor cu clientii (CRM), managementul lantului de aprovizionare (SCM) si comertul cu amanuntul, care permit companiilor sa obtina o eficienta crescuta si sa isi mareasca profitul. Fondata in 1984, Epicor se mandreste cu peste 25 de ani de inovatie in tehnologie, livrand solutii de afaceri care asigura scalabilitatea si flexibilitatea de care au nevoie firmele in vederea crearii unui avantaj competitiv. Epicor ofera o gama cuprinzatoare de servicii cu un singur punct de contabilitate, avand ca rezultat amortizarea rapida a investitiei si un cost total redus de detinere, indiferent daca se deruleaza afaceri la nivel local, regional sau mondial. Sediul central international al Epicor se afla in Irvine, California, cu birouri si filiale in intreaga lume. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.epicor.com.

 Citeste mai multe despre     | 
  421 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by