newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: S-a lansat primul director de conturi Twitter din Romania – TwitMe


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Marţi, 23 martie 2010, 18:29 webReleases | IT&C

Bucuresti, 23 martie 2010 – Rolul important pe care noile media precum Twitter incep sa il aiba in programele de comunicare ale companiilor a generat necesitatea unei platforme comune de intalnire a utilizatorilor si companiilor. TwitMe, primul director de conturi Twitter din Romania, vine in sprijinul acestei nevoi si se adreseaza atat utilizatorilor obisnuiti, pe care ii asista in cautarea contului de Twitter al companiilor cu care doresc sa comunice, cat si companiilor, carora le permite sa isi dezvolte si gestioneze vizibilitatea brandului prin canalul de comunicare Twitter.

Este cineva de la _nume_de_firma_ pe Twitter ?' este o intrebare atat de des prezenta pe Twitter, incat ne-am gandit ca este nevoie de un serviciu care sa ofere un raspuns simplu. TwitMe va pune astfel fata in fata clientii si companiile, facilitandu-le astfel accesul la comunicare si schimb de informatii. Beneficiul este evident de ambele parti”, spune Viorel Spinu, fondator Sety.

TwitMe functioneaza precum un catalog de companii, fiind posibila structurarea conturilor pe categorii, in functie de domeniul de activitate. Pe langa aceasta facilitate, TwitMe ofera o serie de module care se adreseaza intregii game de necesitati de comunicare online ale unei companii, module oferite sub denumirea “TwitME PRO”.
 
Fiecare companie are nevoi specifice de comunicare. In plus, fiecare companie are deja fluxuri si proceduri interne bine definite. Din acest motiv implementarea unei solutii de genul – one size fits all – nu este calea de urmat”, spune Viorel Spinu, co-fondator Sety.

Solutia TwitMe PRO serveste necesitatilor punctuale ale unei companii: permite introducerea de continut pe Twitter si faciliteaza interactiunea dintre consumatori si companie si permite adaugarea de informatie dintr-o multitudine de surse (site-uri web, Google Reader, feed-uri RSS, ReTweet-uri). De asemenea, serviciul ofera alerte in timp real prin SMS, e-mail sau aplicatie, in functie de gradul de urgenta, pe baza unor criterii care pot varia de la termeni gestionati manual pana la integrare cu software-ul ERP.

Avantul Twitter in Romania si mai ales importanta pe care i-o arata atat utilizatorii obisnuiti cat si cei corporate a dus la dezvoltarea acestui serviciu si adoptarea sa in programele de comunicare. TwitMe este un serviciu unic deoarece ofera avantaje atat consumatorilor, pe care ii apropie de companie, cat si clientilor corporate, pe care ii ajuta sa isi cunoasca mai bine audienta. Iar in strategiile de comunicare, acest avantaj va fi foarte important de acum inainte”, declara Cristian Manafu, Consultant in social media, Strategist.ro

Serviciul este disponibil la adresa www.TwitMe.ro.

Serviciul TwitMe este lansat de compania Sety alaturi de Cristian Manafu, consultant in social media la Strategist.ro.

Cristian Manafu este fost jurnalist de business, organizator de evenimente la Evensys si Eventive, blogger la Manafu.ro si consultant la Strategist.ro / Prodigy°.

Sety ofera servicii de dezvoltare software pe platforma Java(TM), incluzand aplicatii client-server in zona de business, aplicatii desktop si aplicatii pentru terminale mobile incepand cu martie 2005.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  442 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings