newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Citeste peste 100 de carti pe noul e-book iRiver Story, disponibil in magazinele Germanos


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Joi, 18 martie 2010, 13:47 webReleases | IT&C

e-book iRiver Story | Foto: Germanos
iRiver dispune de un ecran revolutionar e-Ink, care imita fidel textura si calitatile hartiei. Cel mai mare avantaj al acestei tehnologii este ca ecranul este confortabil pentru ochi.

Textul poate fi citit in modulul portret sau in modulul peisaj.
Consumul de energie este redus, autonomia bateriei fiind de peste 9.000 de pagini la o incarcare completa.

iRiver Story are tastatura QWERTY completa, ceea ce permite redactarea de notite – pentru cei care doresc sa si scrie, precum si utilizarea calendarului si a jurnalului.

Cu iRiver Story citesti si asculti muzica in acelasi timp. Are iesire audio si difuzor incorporat, ceea ce este de folos pentru ascultarea de audio-carti. De asemenea, se pot efectua inregistrari audio sau se pot face consemnari in scris pe interviuri audio.

Iriver Story are 2GB memorie – capacitatea suficienta de stocare pentru aproximativ 1.500 de e-carti, la care poate adauga capacitate suplimentara prin inserarea unui card de memorie de pana la 32 GB. De asemenea, este foarte usor sa copiati pe el fisiere din computer, cu ajutorul cablului USB, fara sa le convertiti la alte formate, deoarece este e-reader-ul care la ora actuala citeste cele mai multe tipuri de formate.

Alaturi de produsele telecom si produse digitale asociate, gama de servicii oferita de Germanos Telecom Romania include: G-Garantie pe viata – garantie pe toata durata utilizarii telefonului mobil, G-agenda plus – transferul continutului multimedia dintr-un telefon mobil in altul, G-service tehnic, G-plata facturilor – pentru serviciile COSMOTE si Romtelecom, G-creditare – posibilitatea achizitionarii produselor in rate sau G-ticket – bilete la marile evenimente, G-precomanda – ofera in avanpremiera cele mai noi produse de telefonie.

In Romania, GERMANOS este prezent din 1996, devenind principala retea de retail si distributie de produse si servicii de telefonie mobila. Reteaua de magazine GERMANOS are aproximativ 250 de unitati in Romania.

 Citeste mai multe despre     | 
  1238 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    E-BOOK READER (Joi, 18 martie 2010, 14:28)

    dmihalcean [anonim]

    Un produs excelent pentru persoanele care vor sa citeasca carti in format PDF dar nu vor sa le citeasca de pe calculator.Neaparat trebui instalat un firmware ce mareste caracterele .(Functia reflow on).
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by