newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: A fost lansat Nokia C5


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Marţi, 2 martie 2010, 14:54 webReleases | IT&C

Nokia C5 | Foto: DC Communication
Nokia a lansat astazi noul Nokia C5, un smartphone optimizat pentru retele sociale si impartasire de continut. Dispozitivul compact ofera acces la gama de servicii mobile Nokia, precum navigatie gratuita, disponibile intr-un singur pachet accesibil. Terminalul are un pret estimativ de 135 euro, fara taxele si subventiile aplicabile.

Nokia C5 permite utilizatorilor sa pastreze legatura cu oamenii care conteaza cel mai mult, oferind acces direct la contactele preferate din ecranul de start, iar actualizarile de status ale prietenilor de pe Facebook sunt vizible din agenda de contacte a telefonului. Accesarea site-urilor de socializare precum Facebook sau MySpace este facila si rapida, iar mesageria instantanee si conturile de e-mail de la Ovi Mail sau de la alti furnizori de e-mail sunt disponibile prin Nokia Messaging. Dispunand de o camera de 3,2 megapixeli, o cartela de memorie de 2GB inclusa in pachetul de vanzare si o conexiune de date de inalta viteza pentru incarcarea fara efort a imaginilor si clipurilor video pe diverse site-uri de socializare, Nokia C5 ofera o experienta impresionanta de impartasire de continut.

Nokia C5 ofera cea mai noua versiune Ovi Maps cu serviciul gratuit de navigatie auto si pietonala, inclusiv impartasirea pozitiei geografice cu prietenii de pe Facebook. Nokia C5 asigura, de asemenea, navigarea rapida pe Internet, oferind acces facil la muzica prin Ovi Music (acolo unde serviciul este disponibil) si posibilitatea de personalizare a continutului prin Ovi Store.

Nokia C5 va fi livrat pe anumite piete incepand din al doilea trimestru al acestui an.

Noua gama C reprezinta baza portofoliului Nokia, terminalele fiind optimizate pentru interactiunea sociala cu prietenii si familia.

 Citeste mai multe despre     |   | 
  1119 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by