newsletter rss
HotNews.ro

Kruger&Matz iti prezinta noul ceas inteligent HYBRID


PDF Print
A | a
E-mail
de AndreeaViciu | Joi, 5 martie 2020, 10:54 webReleases | IT&C

Ceasul Kruger&Matz HYBRID are la baza sistemul de operare Linux si procesor Nordic. Versiunea de Bluetooth 4.0 permite conectarea rapida a ceasului cu orice smartphone dotat cu Android 4.4 sau IOS7 si versiuni mai noi. Astfel, utilizatorul poate beneficia de posibilitatile oferite de ceas, de exemplu atunci cand primeste notificari in legatura cu mesajele si apelurile primite.

Smartwatch-ul Kruger&Matz va tine pasul cu cei activi. Dispozitivul numara pasii facuti, caloriile consumate si distanta parcursa de-a lungul zilei, aspecte importante pentru cei care vor sa primeasca informatii corecte despre intensitatea antrenamentului realizat. Cei care sunt pasionati de jogging vor aprecia ceasul, modelul fiind dotat cu modul "Run" (Alergare) ce inregistreaza date despre activitatea realizata intr-o anumita perioada de timp. Desi ceasul nu are functii medicale, ofera utilizatorului date despre tensiunea arteriala, ritmul cardiac si oxigenul din sange. Ceasul Kruger&Matz Hybrid inregistreaza date nu numai in timpul actvitatii fizice; are functia de monitorizare somn, indicand lungimea somnului precum si fazele acestuia, datele fiind colectate in aplicatie. Pe langa ecranul clasic ceasul Hybrid de la Kruger&Matz are si display de 0.49 inch cu touch panel care iti permite sa ai acces la functiile produsului. Astfel, ceasul tau va arata ca un ceas clasic, avand totodata si un plus de utilitate. HYBRID ofera utilizatorului si mai multe optiuni datorita aplicatiei WearFit ce iti va permite sa setezi alarma, sa verifici diverse statistici sau sa modifici alte setari ale ceasului tau.

Prezentare si unboxing smartwatch Kruger&Matz Hybrid

Pentru a se potrivi gusturilor cat mai multor utilizatori ceasul vine in doua culori: negru si argintiu. In ambele cazuri, ceasul are o curea din piele neagra. Bateria cu o capacitate de 85 mAh permite functionarea smartwatch-ului mai multe zile la rand. Setul are o statie de incarcare ce permite incarcarea dispozitivului fara sa iti faca griji ca se va strica.

Ceasul HYBRID Kruger&Matz este disponibil in magazinul oficial Kruger&Matz - www.krugermatz.ro, la pretul recomandat de 299 Ron.

  88 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by