newsletter rss
HotNews.ro

VERACOMP: 12 ani de distributie consultativa de solutii IT


PDF Print
A | a
E-mail
de aurbut | Joi, 3 octombrie 2019, 14:35 webReleases | IT&C

In prezent, Veracomp se situeaza in topul distribuitorilor de solutii IT, cu o echipa de 16 specialisti, un portofoliu de 20 branduri de solutii IT de nisa si o retea de 150 de parteneri la nivel national.

Cu un portofoliu axat pe solutii de securitate, retelistica, stocare si comunicatii unificate, Veracomp a crescut organic, bazandu-si strategia pe dezvoltare de competente si transfer de know-how catre reteua de parteneri. Ca o confirmare a politicii sale, in 2018 Veracomp a investit semnificativ atat din punct de vedere material, cat si la nivelul echipei interne, pentru a-si dezvolta cel mai puternic Centru de Training Autorizat Fortinet (ATC) din Romania.

"Tehnologia de generatie viitoare si abilitatea de a o exploata la nivel optim reprezinta focusul Veracomp, atat la nivel intern, reflectat in echipa si portofoliu, dar si la nivel extern – prin actiunile pe care le initiem alaturi de partenerii nostri si pentru care investim timp si efort.” declara Catalin Matei, CEO, Veracomp.

In cadrul evenimentului a fost anuntata si semnarea acordului de distributie pentru Infoblox, lider mondial pe segmentul solutiilor integrate de securitate DNS. Infoblox detine peste 50% din piata serviciilor globale dedicate retelei la nivel de core, propunand solutii dedicate pentru securitatea DNS (Domain Name System), DHCP (Dynamic Host Configuration Protocol) si IPAM (IP Address Management). Adaugarea solutiilor Infoblox la portofoliul Veracomp va consolida oferta de solutii dedicate securitatii infrastructurii IT.

In cadrul evenimentului au participat peste 100 de reprezentati ai partenerilor si furnizorilor Veracomp .

Detalii privind agenda evenimentului sunt disponibile pe pagina dedicata evenimentului.

  18 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by