newsletter rss
HotNews.ro

webPR Afacerile Senior Software au crescut cu 28%


PDF Print
A | a
E-mail
de Senior_Software | Joi, 21 martie 2019, 11:25 webReleases | IT&C

cifra de afaceri senior software 2018 m | Foto: webPR.ro

Senior Software, singurul furnizor din Romania cu un pachet complet de solutii integrate pentru managementul de business, a inregistrat in 2018 o cifra de afaceri de peste 24 milioane lei. Fata de anul 2017, afacerile companiei au crescut cu 28%, iar profitul a avut o majorare de aproximativ 20%.


"In 2018 am introdus pe piata solutii integrate, customizabile, pentru a sustine jucatori cheie din variate industrii. Pe langa sistemele software flexibile, bazate pe tehnologii testate la nivel international, am pus la dispozitia companiilor interesate de automatizare si o gama variata de echipamente performante de la producatori recunoscuti pe plan global. Printre acestia se numara si Zebra Technologies care ne-a acordat in 2018 statutul de Premier Business Partner", a declarat Daniel Toma, Director General Senior Software.


Portofoliul de clienti al companiei a fost completat in 2018 cu firme din industrii variate, cu impact economic atat la nivel local, cat si international. Astfel, solutiile si echipamentele furnizate de catre Senior Software au adus beneficii majore unor business-uri precum:


Royal Computers - a crescut acuratetea livrarilor la peste 98%, iar productivitatea angajatilor s-a marit cu 35%, datorita automatizarilor oferite de sistemul WMS.

Libris.ro - a inregistrat o crestere a eficientei de circa 30% prin utilizarea solutiei WMS in cel mai mare depozit de carte din Romania, procesand zilnic pana la 12.000 de comenzi.

TeraSteel - a crescut performanta operationala cu 10% din prima luna de utilizare a solutiei APS in fabricile din Romania si Serbia.

Koh-I-Noor - a inregistrat cresteri de peste 80% la capitolul vanzari online, iar magazinul ProfiArt a avut cresteri de 30%, ambele companii folosind platforma E-commerce.

Ocean Fish - proceseaza zilnic 12 tone de produse cu ajutorul solutiei WMS, iar noii angajati din depozit sunt integrati in doar 2-3 zile.

"In continuare ne dorim sa intampinam companiile interesate de digitalizare cu cele mai bune solutii software disponibile la acest moment in Romania. In acest sens, tocmai am lansat o noua versiune a sistemului pentru managementul resurselor, care dispunde de o serie intreaga de functionalitati noi si utile", a completat Daniel Toma.


Lansata de curand, noua versiune a solutiei SeniorERP dispune de o interfata moderna si un meniu mult mai intuitiv. Cu aplicatia web integrata pentru managementul relatiilor cu clientii, solutia permite utilizatorilor sa prioritizeze task-urile si sa adauge infomatii despre parteneri, articole, comenzi si oportunitati direct de pe teren.

Despre Senior Software


Fondata in 2003, Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din Romania cu un pachet complet de solutii integrate. Compania a realizat peste 400 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii de la Microsoft alaturi de platforme testate la nivel international precum Tableau Software sau Logistics Vision Suite de la Mantis Informatics.


Senior Software a pornit business-ul cu o singura divizie iar, in prezent, dispune de 6 divizii prin care se implementeaza sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware. Compania isi desfasoara activitatea in patru locatii din Romania (Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi) cu o echipa formata din aproximativ 150 de angajati, fiind unul dintre principalii furnizori de sisteme software integrate din Romania.

  1234 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by