newsletter rss
HotNews.ro

Black Friday 23-25 noiembrie pe krugermatz.ro


PDF Print
A | a
E-mail
de AndreeaViciu | Miercuri, 21 noiembrie 2018, 13:20 webReleases | IT&C

bf2018-km | Foto: webPR.ro

Brandul polonez Kruger&Matz are in portofoliu o serie de gadget-uri ce vor aduce un plus de functionalitate in viata ta!

Pentru un stil de viata activ ai nevoie de ajutor atunci când esti in continua miscare. Intelegem aceste nevoi si venim in intampinarea lor cu o serie de dispozitive mobile care sa te ajute in viata de zi cu zi. Telefoanele mobile dual SIM din oferta noastra de Black Friday iti permit sa inlocuiesti cele doua telefoane pe care le ai mereu cu tine. Camerele sport 4K iti garanteaza o calitate foarte buna a imaginilor surprinse si iti permit sa iti inregistrezi antrenamentele si trucurile spectaculoase.

Ne extindem mereu oferta cu noi propuneri interesante. Avem in portofoliu o serie de dispozitive Smart, cum ar fi smartband-urile, care iti permit monitorizarea parametrilor vitali, verificarea rutei parcurse si a vitezei.

Iti place sa te bucuri de sunetul melodiilor preferate in confortul casei tale? Acest lucru este posibil doar daca ai echipamentul audio potrivit! Avem pentru tine in oferta de Black Friday casti pe urechi si in-ear confortabile care reduc zgomotul ambiental si garanteaza o experienta muzicala deosebita. In plus, designul cu atentie la detalii este unul care se potriveste trendului pietei.

Aceasta este doar o parte a ofertei noastre! Iti oferim posibilitatea sa creezi propriul set home theatre cu sistemele audio si televizoarele Kruger&Matz. Cu noi vei descoperi adevaratele posibilitati ale echipamentului RTV!

Ne straduim sa facem oferta Kruge&Matz atractiva nu numai pentru fanii dispozitivelor mobile, ci si pentru cei care cauta solutii mai avansate. Astfel, pentru persoanele care cauta un dispozitiv tipic pentru birou, iti recomandam ultrabook-urile din seria Explore, care, datorita constructiei subtiri si greutatii scazute pot fi luate cu tine oriunde ai merge!

Produsele sunt disponibile in magazinul online oficial Kruger&Matz www.krugermatz la preturi ce nu le poti rata in acest Black Friday!

Mai multe informatii:

www.krugermatz.ro | www.facebook.com/KrugerMatzRomania
  44 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by