newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: G DATA se alatura initiativei globale privind protectia impotriva infractionalitatii cibernetice


PDF Print
A | a
E-mail
de CostinP | Joi, 8 noiembrie 2018, 16:52 webReleases | IT&C

TA-Logo-Navy_0df6d8627c | Foto: webPR.ro

Furnizorul german de securitate IT, G DATA Software, subliniaza angajamentul sau in lupta impotriva infractionalitatii cibernetice. Cybersecurity Tech Accord este o coalitie de peste 60 de companii IT internationale din intreaga lume. Scopul asociatiei este protejarea clientilor de atacurile periculoase, indiferent daca sunt venite dinspre infractori cibernetici sau servicii secrete. Pe langa dezvoltatorul de solutii antivirus G DATA, dintre membri mai fac parte Microsoft, Oracle, Cisco si HP.

"Lupta impotriva infractionalitatii cibernetice a devenit o sarcina pentru societate si devine din ce in ce mai importanta intr-o lume digitalizata. In calitate de companie germana de securitate IT, G DATA sustine in mod natural aceasta initiativa pentru securitatea digitala“, spune Hendrik Flierman, Global Sales Director la G DATA.

Despre Cybersecurity Tech Accord

Cybersecurity Tech Accord este un angajament public voluntar in care sunt implicate companii de tehnologie de varf. Scopul este de a exploata sinergiile in lupta impotriva infractionalitatii cibernetice printr-o cooperare sporita intre participanti astfel incat acestia sa faca fata pericolului din ce in ce mai mare pe care il reprezinta expansiunea amenintarilor din mediul online.

Cele patru principii ale colaborarii sunt:

Protectia utilizatorilor si clientilor de pretutindeni.

Oprirea atacurilor cibernetice impotriva cetatenilor si companiilor de pretutindeni.

Ajutorarea utilizatorilor, clientilor si dezvoltatorilor in consolidarea protectiei impotriva amenintarilor cibernetice.

Parteneriate intre membri si companii de acelasi profil pentru a spori securitatea informatica.

In plus, sunt de asteptat sa apara noi parteneriate formale si informale intre companiile din industrie, cercetatori in domeniul securitatii si societatea civila. Semnatarii coalitiei intentioneaza, totodata, sa impartaseasca informatii despre amenintari limitand riscul de accesare a malware-ului de pe Internet.

Garantia €œNo backdoorâ€, inca din 2011

Incepand din 2011, G DATA a semnat o declaratie " No backdoor ", in cadrul angajamentului voluntar al TeleTrust, denumit "IT Security made in Germany". In acest sens, compania s-a obligat in mod voluntar sa nu ofere accesul la niciun fel de brese de securitate pentru serviciile de informatii si sa nu deturneze sau sa transmita date catre acestea. G DATA sustine cu claritate ca respinge propunerile de "cooperare" cu serviciile de informatii. Situatia juridica din Germania este, in acelasi timp, foarte clara, iar G DATA nu poate fi obligata sa raspunda pozitiv unor astfel de cereri.

In plus, G DATA este singurul furnizor de securitate IT cu software dezvoltat 100% in Germania.

  56 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by