newsletter rss
HotNews.ro

Senior Software a devenit Premier Business Partner Zebra Technologies


PDF Print
A | a
E-mail
de Senior_Software | Vineri, 19 octombrie 2018, 11:01 webReleases | IT&C

zebra | Foto: webPR.ro

Senior Software a devenit Premier Business Partner al Zebra Technologies, liderul global in productia sistemelor de printare, ca urmare a dezvoltarii companiei si a investitiilor realizate in solutii performante ce integreaza o gama variata de echipamente.


- Premier Business Partner” reprezinta cel mai inalt statut de parteneriat Zebra, fiind acordat colaboratorilor cu rezultate exceptionale. In 2017, Senior Software a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de peste 42% si o dublare a profitului companiei. Tot in acelasi an, furnizorul de sisteme software a lansat itDepot, o platforma B2B pentru echipamente si consumabile, oferind solutii hardware performante de la cei mai importanti furnizori de pe piata internationala", printre care se numara si Zebra Technologies.


- Acest parteneriat ii asigura, inca o data, pe clientii nostri despre importanta pe care o acordam sistemelor si echipamentelor pe care le introducem pe piata. In contextul economic actual, colaborarea solida cu furnizori de incredere, recunoscuti pe plan global, este esentiala pentru sustinerea companiilor in procesul de automatizare si de atingere a obiectivelor de business.


Echipamentele Zebra completeaza perfect nevoile companiilor din variate industrii, care au ales sa-si implementeze sisteme software din portofoliul nostru. In cazul clientilor Senior Software, rezultatul acestui parteneriat s-a tradus in eficientizarea activitatilor, cresterea calitativa a serviciilor si a productivitatii resursei umane, economii majore de timp si, bineinteles, in maximizarea profitului”, a declarat Daniel Toma, Director General Senior Software.


Echipamentele Zebra revolutioneaza tehnologiile utilizate in depozit si in retail, in portofoliul companiei regasindu-se atat dispozitive mobile pentru urmarirea si gestionarea activelor afacerii, cat si consumabile.


In urma parteneriatului dintre Senior Software si Zebra Technologies, platforma itDepot pune la dispozitia companiilor interesate de automatizare, o gama larga de echipamente hardware precum: imprimanta termica, cititoare de coduri de bare, cartuse imprimanta, toner imprimanta, terminale portabile etc.


- Programul Zebra PartnerConnect reprezinta o componenta cheie a strategiei noastre de dezvoltare a partenerilor, dar si modalitatea prin care ne asiguram ca acestia au acces la instrumente si bune practici necesare functionarii solutiilor Zebra la standardele de calitate de care au nevoie clientii nostri. Ne bucuram ca Senior Software a obtinut noul nivel de parteneriat, confirmand astfel succesul strategiei pe care a adoptat-o in ultimii ani, aceea de a aduce un plus de valoare gamei largi de solutii software pe care le are in portofoliu prin alaturarea celor mai noi solutii si servicii Zebra. Astfel, clientii beneficiaza de solutii complete, cu tehnologie de ultima generatie”, a declarat Sorin Ionascu, Territory Sales Manager in cadrul Zebra Technologies.

 

 

Despre Senior Software


Fondata in 2003, Senior Software a realizat peste 400 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii de la Microsoft alaturi de platforme testate la nivel international precum Tableau Software sau Logistics Vision Suite de la Mantis Informatics. Senior Software a pornit cu o singura divizie iar, in prezent, dispune de 6 divizii prin care se implementeaza sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware. Compania isi desfasoara activitatea in patru locatii din Romania (Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi) cu o echipa formata din peste 150 de angajati, fiind unul dintre principalii furnizori de sisteme software integrate din Romania. 

  70 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by