newsletter rss
HotNews.ro

Provocarile procesarii tranzactiilor in eCommerce - Seminar 2Checkout la Bucharest Technology Week


PDF Print
A | a
E-mail
de IulianaCerchez | Luni, 14 mai 2018, 14:17 webReleases | IT&C

Brian Kilinc 2Checkout | Foto: webPR.ro
2Checkout (cunoscuta anterior ca Avangate), lider in industria solutiilor eCommerce, va participa la un seminar in cadrul Bucharest Technology Week cu tema "Provocarile procesarii tranzactiilor in eCommerce" in care va impartasi cu participantii cateva dintre noutatile si provocarile cu care se confrunta domeniul eCommerce la nivel international, cat si exemple de solutii concrete implementate de 2Checkout.

Participant la cea de a treia editie a festivalului tehnologic, 2Checkout va aduce pe scena cativa membri valorosi ai echipei sale, in cadrul seminarului ce va avea loc miercuri, 16 mai 2018, incepand cu ora 15 la Athenee Palace Hilton. Evenimentul va fi deschis de Brian Kilinc, CTO al 2Checkout, care conduce o echipa internationala de aproape 100 de profesionisti IT. Kilinc va oferi o imagine de ansamblu a industriei eCommerce globale si a provocarilor pe care aceasta trebuie sa le depaseasca pe masura ce volumele tranzactionate la nivel mondial cresc de la an la an.


Discutiile vor fi continuate de Bogdan Martinescu, Software Development Manager la 2Checkout si George Simion, Technical Lead in cadrul companiei, ambii abordand subiecte de actualitate pentru jucatorii din domeniul comertului digital precum:

-       Disponibilitatea si scalabilitatea platformelor,

-       Performanta si timpul de raspuns,

-       Experienta utilizatorilor in cursul achizitiei.

Exemple din activitatea internationala a echipei 2Checkout, implementari si abordari concrete vor oferi o dimensiune practica seminarului.

 

Bucharest Technology Week va avea loc in perioada 14-20 mai 2018 in Bucuresti si va cuprinde atat evenimente dedicate pasionatilor de tehnologie, cat si o expozitie deschisa publicului larg amplasata in Piata Universitatii. Festivalul este asteptat sa conecteze in aceasta saptamana mii de profesionisti si consumatori cu cele mai recente inovatii tehnologice.


Pentru mai multe detalii despre eveniment, vizitati https://techweek.ro/ecommerce-transaction-processing-challenges-practical-solutions/

Pentru mai multe detalii despre 2Checkout (cunoscuta anterior ca Avangate), vizitati site-ul companiei.

Despre 2Checkout (cunoscuta anterior ca Avangate)


2Checkout, o companie din portofoliul Francisco Partners, este furnizorul de servicii de comert digital si plati care ajuta companiile sa-si vanda produsele si serviciile pe mai multe canale, sa achizitioneze clienti prin mai multe puncte de contact, sa creasca retentia clientilor, sa utilizeze optiuni de plata mai inteligente si modele de facturare pe baza de abonament si sa maximizeze totodata ratele de conversie. Printre clienti se numarara ABBYY, Absolute, Bitdefender, FICO, HPE Software, Kaspersky Lab si multe alte companii de pe tot globul.

Avangate a achizitionat 2Checkout in martie 2017. Mai multe informatii despre platforma 2Checkout Avangate si serviciile conexe puteti afla accesand www.avangate.com.

Mai multe detalii despre 2Checkout regasiti pe pagina www.2checkout.com

  122 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by