newsletter rss
HotNews.ro

Compania clujeana BRINEL desemnata Partener Platinum DellEMC


PDF Print
A | a
E-mail
de DanielaH | Joi, 19 aprilie 2018, 11:51 webReleases | IT&C

BRINEL, unul dintre principalii integratori de sisteme informatice din Romania, a fost desemnata Partener Platinum la inceputul anului fiscal 2019 a Dell EMC -  lider mondial in IT si transformarea afacerilor. Nivelul de Partener Platinum are la baza strategia companiei din ultimii ani de a investi in cresterea expertizei tehnice pentru livrarea solutiilor IT la un inalt nivel de calitate si profesionalism.

"€Aveam deja expertiza de nivel inalt pe solut›iile EMC de stocare, protectia datelor, arhivare si DR. Fuziunea Dell cu EMC a generat energie si dinamism in piataƒ. Ne-am aliniat rapid cu acest trend si am reusit sa fim performanti. Parteneriem strategic cu campionii tehnologici inca din 1993. Nu puteam ignora noile evolutii. Dell EMC are un portofoliu extrem de performant de produse si solutii pe care dorim sa le aducem in slujba beneficiarilor nostri"€, spune Marcel Borodi, CEO Brinel.

In mai putin de 3 ani compania a resusit sa livreze solutii critice Dell EMC la peste 15 clienti din top 100 din Romania, acesta fiind si singurul vendor tehnologic cu care compania a evoluat atat de rapid.

"Am identificat oportunitatea unui parteneriat strategic acum cativa ani, analizand impreuna situat›ii de complexitate ridicata ale unor clienti comuni s™i evaluand opt›iuni tehnologice si arhitecturale avansate, care necesitau un nivel inalt de specializare. Combinand portofoliul tehnologic de varf al Dell EMC cu expertiza si competenta specialistilor Brinel, am reusit sa implementam cu succes solutii inovative pentru infrastructuri dintre cele mai critice. Ne mandrim, asadar, cu faptul ca parteneriatul nostru s-a consolidat si extins in special datorita satisfactiei si increderii clientilor nostri. Dobandirea nivelului de parteneriat Dell EMC Platinum confirma contributia semnificativa de valoare adusa de catre Brinel proiectelor comune” a afirmat Valentin  Stanescu, Manager general Dell Romania .

Clientii BRINEL pot beneficia de competentele de partener Platinum care ii confera companiei posibilitatea furnizarii unei game complete de produse si solutii Dell EMC precum solutii de stocare enterprise (Unity, XtremIO, Isilon), solutii de protectia datelor (Networker, Avamar, Data Domain), solutii de continuitate a afacerilor si de protectie pentru situatii de dezastre (Vplex Metro), solutii de arhivare si conformitate GDPR (SourceOne). Fiind un parteneriat de dezvoltare strategic, compania investeste continuu in competentele personalului dedicat acestuia, avand in momentul de fata peste 60 de certificari active Dell EMC.

BRINEL, infiintata in 1991, in Cluj-Napoca,  a devenit unul din principalii integratori romani de sisteme informatice. Solutiile si serviciile oferite (integrand software, hardware, comunicatii si securitate) asigura un portofoliu complet, pus la dispozitia organizatiilor beneficiare. Competentele si experienta echipei sunt in continua crestere, acoperind nevoile ridicate de profesionalism ale acestui domeniu. BRINEL parteneriaza cu leaderii tehnologici globali, cum este Dell EMC, asigurand implementarea unor solutii sigure  si performante cu personal certificat si calificat.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.brinel.com

  77 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by