newsletter rss
HotNews.ro

Compania clujeană BRINEL desemnată Partener Platinum DellEMC


PDF Print
A | a
E-mail
de DanielaH | Joi, 19 aprilie 2018, 10:52 webReleases | IT&C

”Aveam deja expertiza de nivel înalt pe soluțiile EMC de stocare, Protecția datelor, arhivare și DR. Fuziunea Dell cu EMC a generat energie și dinamism în piață. Ne-am aliniat rapid cu acest trend și am reușit să fim performanți. Parteneriem strategic cu campionii tehnologici încă din 1993. Nu puteam ignora noile evoluții. Dell EMC are un portofoliu extrem de performant de produse și soluții pe care dorim să le aducem în slujba beneficiarilor noștri.”, spune Marcel Borodi, CEO Brinel.

În mai puțin de 3 ani compania a resușit să livreze soluții critice Dell EMC la peste 15 clienți din top 100 din România, acesta fiind și singurul vendor tehnologic cu care compania a evoluat atât de rapid.

“Am identificat oportunitatea unui parteneriat strategic acum câțiva ani, analizând împreună situații de complexitate ridicată ale unor clienți comuni și evaluând opțiuni tehnologice și arhitecturale avansate, care necesitau un nivel inalt de specializare. Combinând portofoliul tehnologic de varf al Dell EMC cu expertiza și competența specialiștilor Brinel, am reușit să implementăm cu succes soluții inovative pentru infrastructuri dintre cele mai critice. Ne mândrim așadar cu faptul că parteneriatul nostru s-a consolidat și extins în special datorită satisfacției și încrederii clienților noștri. Dobândirea nivelului de parteneriat Dell EMC Platinum confirmă contribuția semnificativă de valoare adusă de către Brinel proiectelor comune” a afirmat Valentin  Stănescu, Manager general Dell România .

Clienții BRINEL pot beneficia de competențele de partener Platinum care îi conferă companiei posibilitatea furnizării unei game complete de produse și soluții Dell EMC precum soluții de stocare enterprise (Unity, XtremIO, Isilon), soluții de protecția datelor (Networker, Avamar, Data Domain), soluții de continuitate a afacerilor și de protecție pentru situații de dezastre (Vplex Metro), soluții de arhivare și conformitate GDPR (SourceOne). Fiind un parteneriat de dezvoltare strategic, compania investește continuu în competențele personalului dedicat acestuia, având în momentul de față peste 60 de certificări active Dell EMC.

BRINEL, inființată în 1991, în Cluj-Napoca,  a devenit unul din principalii integratori români de sisteme informatice. Soluțiile și serviciile oferite (integrând software, hardware, comunicații și securitate) asigură un portofoliu complet, pus la dispoziția organizațiilor beneficiare. Competențele și experienșa echipei sunt în continuă creștere, acoperind nevoile ridicate de profesionalism ale acestui domeniu. BRINEL parteneriază cu leaderii tehnologici globali, cum este Dell EMC, asigurând implementarea unor soluții sigure  și performante cu personal certificat și calificat.

Pentru mai multe informații, vizitați www.brinel.com

  54 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings