newsletter rss
HotNews.ro

Articol webPR

Conferința de Cloud: Tot ce ai vrut să știi despre Cloud, dar nu ai avut pe cine să întrebi


PDF Print
A | a
E-mail
de Avaelgo | Joi, 12 aprilie 2018, 17:55 webReleases | IT&C

Conferinta de cloud | Foto: Avaelgo
Conferința de Cloud 2018 este singura conferință IT dedicată tehnologiei Microsoft cloud din România. Pe 19 aprilie 2018 va avea loc cea de a doua ediție, în cadrul căreia participanții vor avea ocazia să vadă cum se poate aborda cu succes Cloud-ul, atât din perspectiva de business, cât și tehnică.

Conferința va răspunde la întrebări precum: De ce Cloud? sau Cum mă poate ajuta acesta? și vă explică cum se pune în aplicare un plan de migrare de la zero: consolidarea identităților, migrarea proceselor de lucru și aplicațiilor, realizarea unui proces de continuitate a afacerii și recuperare în caz de dezastru și, nu în ultimul rând, conformitatea cu GDPR.

Agenda conferinței este împărțită pe două track-uri (business și tehnic), iar sesiunile te vor ajuta să gândești și să planifici în perspectivă. Descoperă modalitățile prin care compania ta se poate folosi de cloud și află cum poți planifica inteligent următorii pați spre cloud ca să obții beneficiile maxime oferite de acesta.

De asemenea, vei avea posibilitatea să câștigi un plan gratuit de migrare în Cloud pentru compania ta, oferit de Avaelgo. Planul va cuprinde toți pașii pe care trebuie să-i faci pentru a muta workload-urile consumatoare de timp, resurse și bani în cloud, câștigând astfel libertatea de a te concentra pe core business-ul organizației tale.

Dintre speakeri: Mihai Tataran (General Manager, Avaelgo și Azure MVP), Tudor Damian (CIO, Avaelgo si Cloud and Datacenter Management MVP), Daniel Rusen (Cloud & Enterprise Lead, Microsoft), Ciprian Jichici (General Manager, Genisoft & CTO, HTSS, Microsoft Regional Director si AI MVP), Alexandru Mang (CEO, KeyTicket Solutions și Azure MVP), Radu Vunvulea (Chief Cloud Strategist, Avaelgo  si Azure MVP), Florin Loghiade (IT Consultant, Avaelgo si Azure MVP), Oana Terteleac (Enterprise Channel Manager & GDPR Advisor, Microsoft), Cristiana Fernbach (CIPP/E, Partner and Head of Technology and Data Protection, Stratulat Albulescu), Ovidiu Pismac (Account Technology Strategist, Microsoft).

Mai multe detalii despre lista completă de speakeri, agenda celor doua track-uri și înscriere sunt disponibile pe site-ul oficial al conferinței: www.conferințadecloud.ro. Accesul la conferință este gratuit, în baza înregistrării prealabile.

Pregătiți-vă să fiți inspirați!

Conferința de Cloud este un eveniment organizat de Avaelgo cu sprijinul sponsorilor Alef Distribution RO, BinBox, Microsoft Romania, Comparex Romania, Stratulat Albulescu, în parteneriat cu Orange si Automobile Bavaria. Parteneri media: Mobzine.ro, Revista Biz, CityHub, ANIS.
  747 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    penibil (Luni, 16 aprilie 2018, 18:22)

    jolo [anonim]

    intr-o lume in care tehnologiile open source sunt la putere in domeniul cloud, cand marii operatori telecom prefera OpenStack cand linux docker containers au facut ravagii pur si simplu hop si Microsoft sa vanda castraveti la gradinar.. am trait s-o vad si pe asta, dupa ce Microsoft a pierdut trenul in lume mobila si s-a ales praful de windows mobile acum se bazeaza pe standardele Unix-Linux ca sa se taraie in cloud.. Azure nu poate exista fara routere Linux, asa ca fapt divers, cat despre docker, ca sa arate ca pot si ei asa ceva, au rulat masini virtuale Linux in care au rulat docker... ca sa treaca la native au facut modificari fundamentale in kernel importate din modul de functionare a kernelului Linux samd samd samd... timpul vostru a trecut baieti.. Office 365 e ce-a mai ramas din voi..
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by