newsletter rss
HotNews.ro

VERACOMP distribuie YEALINK in Romania


PDF Print
A | a
E-mail
de aurbut | Miercuri, 28 martie 2018, 11:58 webReleases | IT&C

Dan-Rotaru-Veracomp | Foto: webPR.ro
Incepand cu luna martie a acestui an, Veracomp a devenit distribuitor oficial al Yealink in Romania, completandu-si astfel portofoliul dedicat solutiilor de comunicatii unificate cu produse audio-video cu performante superioare.

Yealink, companie fondata in 2001, este in prezent recunoscut ca fiind unul dintre cei mai inovatori producatori de solutii dedicate spatiilor de colaborare, propunand utilizatorilor de videocoferinta produse cu performante uluitoare. Furnizor de top, la nivel mondial, in ceea ce priveste telefoanele SIP si USB, Yealink are colaborari strategice cu cei mai importanti funizori de telefonie: Verizon, AT&T, British Telecom, KPN, Proximus, Vodafone etc.

Produsele Yealink au obtinut numeroase premii si au primit recunoastere internationala din partea a numeroase institutii si autoritati in domeniul comunicatiilor unificate: TMC Lab Innovation, ITSPA, IPMatika, Funkschau, Frost&Sullivan etc.

Produsele Yealink au misiunea de a facilita colaboarea umana si de a creste productivitatea in ansamblu. Echipamentele si dispozitivele sunt proiectate in asa fel incat sa permita instalarea, utilizarea si intretinerea cu eforturi minime. Portofoliul Yealink este constituit din solutii, produse si accesorii pentru comunicarea audio si video si beneficiaza de un grad sporit de interoperabilitate cu alte platforme si solutii terte.

"Solutiile si produsele Yealink se remarca printr-un nivel extrem de ridicat al performantelor tehnice, fiind recunoscute de specialistii in domeniul comunicatiilor unificate, dar si cu un model de distributie extrem de bine definit. Suntem convinsi ca solutiile ultra-performante Yealink vor fi bine apreciate si in Romania, dat fiind apetitul pentru tehnologie de varf, care amprenteaza toate domeniile de business, dar si existenta cotidiana", afirma Dan Rotaru, Business Development Manager, Veracomp.

Portofoliul Yealink include numeroase produse cu performante remarcabile. Sistemul de videoconferinta Yealink VC800 cu o capacitate de videoconferinta HD de 24 de site-uri, care se poate distribui in 2 sali de intalniri virtuale, solutia multi-camera VC800 care permite functionarea simultana a pana la 9 camere video" sunt doar doua exemple care ilustreaza performantele solutiilor Yealink.  
In prezent, Veracomp este distribuitor autorizat in Romania pentru urmatorii producatori de solutii IT: arcserve, Certes, ClearOne, Extreme Networks, F5, Fortinet, Gemalto, Huawei, Infortrend, LifeSize, Quantum, Polycom, Red Hat, RSA, TrendMicro, WhiteHat, Yealink. 

  100 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by