newsletter rss
HotNews.ro

Care sunt costurile de montare a unui sistem de supraveghere


PDF Print
A | a
E-mail
de Seku | Miercuri, 21 februarie 2018, 14:20 webReleases | IT&C

camere_de_supraveghere_ | Foto: webPR.ro
Montarea unui sistem de supraveghere interior necesita rabdare si pricepere, deoarece camerele trebuie amplasate fara a deteriora finisajele existente.

Orice om isi doreste ca, in momentul in care ajunge seara acasa dupa o zi obositoare de munca, sa se poata relaxa in voie, alaturi de familia sa. In plus, toata lumea vrea ca in timpul zilei sa se concentreze pe activitatile de la serviciu si sa nu stea cu teama ca un raufacator i-ar putea sparge locuinta. De asemenea, daca esti antreprenor, cu siguranta iti doresti ca angajatii tai sa fie in siguranta la birou, pentru ca astfel devin mai productivi. Pentru toate aceste probleme, exista o singura solutie: montarea unui sistem de supraveghere in apartamentul, casa sau sediul afacerii tale.

Un sistem de supraveghere are trei mari roluri. In primul rand, el confera liniste proprietarilor unei locuinte sau unui birou, acestia stiind ca nicio miscare suspecta nu va scapa neobservata si nepedepsita. In al doilea rand, are un rol preventiv. In momentul in care un hot observa prezenta unui sistem de supraveghere, devine mult mai reticent la a sparge respectiva casa sau apartament, stiind ca risca sa fie identificat si prins cu usurinta. Daca totusi se decide sa actioneze, el va fi surprins pe camere. Acesta este cel de-al treilea rol al unui sistem de supraveghere: ajuta la identificarea si prinderea raufacatorilor.

In momentul in care se decid sa isi instaleze pentru prima oara un astfel de dispozitiv, oamenii au o intrebare fireasca: care sunt costurile de montare a unui sistem de supraveghere? Raspunsul la aceasta intrebare depinde de mai multi factori printre care: numarul de camere ale sistemului de supraveghere ales, tipul acestora (cu fir, fara fir, de interior, de exterior etc), compania aleasa pentru realizarea montajului si multe altele. In general, insa, costurile de montare a unui sistem de supraveghere variaza intre 50 de lei si 150 de lei pentru fiecare camera a acestuia.

In plus, camerele de supraveghere nu pot fi orientate decat spre perimetrul aflat in proprietatea ta si nu pot surprinde imagini de pe perimetrul aflat in proprietatea altor persoane. Din acest motiv, in momentul in care achizitionezi un sistem de supraveghere, trebuie sa apelezi si la o companie profesionista care sa asigure montajul si sa ai in vedere si costurile acestei operatiuni.

Montarea unui sistem de supraveghere interior necesita rabdare si pricepere, deoarece camerele trebuie amplasate fara a deteriora finisajele existente. Pe de alta parte, montarea unui sistem de supraveghere exterior presupune mai intai o vizita din partea specialistilor, pentru vizionarea locatiei si stabilirea pretului, in functie de caracteristicile acesteia. Pe langa montarea propriu-zisa, specialistii trebuie sa se asigure ca toate componentele sistemului de supraveghere comunica intre ele si sunt sincronizate.
  101 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by