newsletter rss
HotNews.ro

Noi televizoare SMART in oferta Kruger&Matz


PDF Print
A | a
E-mail
de AndreeaViciu | Marţi, 13 februarie 2018, 10:13 webReleases | IT&C

Foto1 | Foto: webPR.ro

Primele televizoare au aparut in portofoliul Kruger&Matz in 2014. De atunci, oferta s-a extins constant, incluzand noi modele cu ecran mare de 65 inch si rezolutie Ultra HD. Au aparut modificari si in ceea ce priveste locul de productie. Astfel, de la inceputul lui 2017, asamblarea televizoarelor Kruger&Matz se face in Polonia. Acum mergem un pas mai departe si introducem in oferta modele SMART si cu diagonala de pana la 75 inch.


Kruger&Matz si-a extins oferta cu patru modele de televizoare SMART cu diagonala de 43", 55", 65" si 75". Televizorul cu ecran de 43" este Full HD, celelalte au rezolutie 4K.

In plus, aceste modele folosesc tehnologia HDR care garanteaza un contrast mai ridicat, o gama mai larga de culori si o claritate mai mare, astfel incaat imaginile pe care le urmaresti vor fi si mai realiste.


Televizoarele Kruger&Matz sunt dotate cu tuner DVB-T2 H.265, DVB-C si DVB-S2 ce permit prinderea canalelor TV transmise terestru, prin cablu sau satelit (datorita slotului CI+) fara sa fie nevoie de un decodor suplimentar. Mai mult, dotarea cu o serie de intrari si iesiri, inclusiv AV, USB, 3 x HDMI, coaxial, RF, pe componente permite conectarea de dispozitive suplimentare, transformand televizorul tau   intr-o adevarata platforma multimedia.


Ceea ce atrage atentia este functia SMART TV. Datorita modemului Wi-Fi incorporat poti lega cu usurinta televizorul la retea, accesand browserul web, YouTube si contul de Netflix (daca ai abonament). Functia de display Wi-Fi iti permite sa transferi wireless continut de pe dispozitive mobile direct pe ecranul televizorului tau. Astfel poti urmari pe ecran mare filmarile video si pozele salvate pe smartphone, sau chiar sa te bucuri de jocul preferat.


Datorita designului subtire, modern, orice televizor Kruger&Matz va arata bine fie ca il asezi pe o comoda TV, sau il montezi pe perete. In plus, designul modelelor de 55" si 75" este realizat din aluminiu.

 

Acum, modelul de 65" este disponibil in magazinul online oficial Kruger&Matz www.krugermatz.ro la pretul de 3 999 Ron. Modelele de 43" si 55" sunt disponibile la pretul de 1499 Ron si respectiv 2499 Ron, in timp ce televizorul cel mai mare, cu ecran de 75" este disponibil la pretul de 9,999 Ron.

 

  137 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by