newsletter rss
HotNews.ro

De ce este important sa montezi camere de supraveghere in parcarea business-ului tau


PDF Print
A | a
E-mail
de Seku | Vineri, 8 decembrie 2017, 12:46 webReleases | IT&C

camere_de_supraveghere | Foto: webPR.ro
Chiar daca ti se pare mai important sa instalezi dispozitive de monitorizare la intrarea in cladire si in interiorul acesteia, este o idee buna sa montezi camere de supraveghere si in parcare. Acesta este locul in care unii hoti prefera sa actioneze, nu doar pentru a fura masini, ci si pentru a jefui persoane.

Daca detii un business si doresti sa il dotezi cu camere de supraveghere, este recomandat sa nu neglijezi parcarea. Chiar daca ti se pare mai important sa instalezi dispozitive de monitorizare la intrarea in cladire si in interiorul acesteia, este o idee buna sa montezi camere de supraveghere si in parcare. Acesta este locul in care unii hoti prefera sa actioneze, nu doar pentru a fura masini, ci si pentru a jefui persoane. Raufacatorii profita de colturile intunecate, de spatiile inguste si de randurile de masini pentru a comite infractiuni.

O parcare bine luminata, cu camere de supraveghere plasate strategic, poate spori increderea angajatilor sau a clientilor tai si, in acelasi timp, ii poate descuraja pe infractori. In momentul in care acestia observa dispozitivele de monitorizare, realizeaza ca pot fi identificati si prinsi mult mai usor si tind sa isi aleaga o alta tinta. Daca se simt in siguranta, angajatii tai vor fi mai productivi, iar clientii vor reveni si vor recomanda business-ul tau si altora. 

Daca doresti sa instalezi camere de supraveghere in parcarea business-ului tau, trebuie sa iei in considerare urmatoarele aspecte:

- sa asiguri un iluminat foarte bun in zone cheie precum intrari/iesiri, lifturi, casa scarilor, cabine de taxare;

- sa folosesti camere de supraveghere color, pentru a fi mai usor de identificat oameni si vehicule.

De asemenea, camerele de supraveghere trebuie plasate in asa fel incat bataia directa a soarelui, a farurilor de la masini sau luminile din parcare sa nu afecteze imaginea video. In acest sens, este indicata folosirea functiei HLC (Highlight Compensation), care detecteaza cele mai luminate puncte si le reduce intensitatea, pentru o calitate mai buna a imaginii de ansamblu.

Avand in vedere ca vorbim despre o parcare, este indicat sa instalezi camere de supraveghere performante, cu functii care sa permita cu usurinta identificarea numerelor de inmatriculare si a fetelor soferilor, atat ziua, cat si noaptea. In cazul unui accident sau al unei infractiuni, vei avea o inregistrare a marcii autovehiculului, a modelului si a numarului de inmatriculare, dar si imagini clare cu fetele celor implicati.

Prin urmare, avantajele montarii unor camere de supraveghere in parcarea business-ului tau sunt urmatoarele:

- descurajarea hotilor de masini sau de bunuri din masina;

- descurajarea infractiunilor;

- identificarea oricarui act sau tentativa de vandalizare;

- alertarea autoritatilor in cazul oricarei activitati suspecte aparute in parcare.

Seku.ro, magazin online de camere de supraveghere si alte dispozitive de monitorizare, iti pune la dispozitie o gama larga de produse de la brand-uri de top. Pe langa camere de supraveghere, aici gasesti sisteme de alarma, sisteme de control acces si pontaj, interfoane sau detectoare de incendiu. In plus, specialistii te vor indruma astfel incat sa alegi sistemul potrivit pentru nevoile tale. De asemenea, beneficiezi de numeroase avantaje in ceea ce priveste transportul, livrarea si returul produselor.
  183 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by