newsletter rss
HotNews.ro

Nivelul amenintarilor de Android este in crestere


PDF Print
A | a
E-mail
de CostinP | Vineri, 17 noiembrie 2017, 15:46 webReleases | IT&C

g_data_logo_rgb_transparent_background | Foto: webPR.ro

G DATA a publicat statisticile pentru cel de-al treilea trimestru.Situatia actuala a amenintarilor pentru dispozitivele mobile cu Android devine din ce in ce mai riscanta. Expertii in domeniul securitatii datelor de la G DATA au inregistrat 810.965 de fisiere malware noi in al treilea trimestru al anului 2017.


Aceasta reprezinta o crestere de aproximativ 17% comparativ cu trimestrul al doilea. Acest lucru se traduce printr-o amenintare sporita in Germania. Aproximativ 69% din utilizatorii de smartphone din această tara utilizeaza Android (sursa: Statcounter). Statisticile actuale efectuate asupra programelor malware sunt disponibile pe blogul G DATA Security.


O noua tulpina malware de Android la fiecare 10 secunde

Pana acum, in acest an, analistii G DATA au descoperit un total de 2.258.387 noi tulpini malware Android, dintre care 810.965 au fost descoperite in al treilea trimestru. Din iunie pana in septembrie, expertii au detectat in medie 8.815 noi tulpini malware in fiecare zi pentru sistemul de operare mobil extrem de popular.


AV-Test: G DATA Mobile Internet Security obtine cele mai bune rezultate


In luna septembrie, AV-TEST a analizat 21 de solutii de securitate pentru Android. G DATA Mobile Internet Security a obtinut rezultate excelente in detectia si apararea impotriva programelor malware. A primit, totodata, note maxime pentru usurinta in utilizare si functii suplimentare utile. Aplicatia de securitate a atins din nou o pozitie de top cu 13 puncte din 13 posibile si a obtinut, cu brio, certificarea AV-Test.

  106 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by