newsletter rss
HotNews.ro

5 motive pentru care ai nevoie de sisteme de alarma pentru casa sau afacerea ta


PDF Print
A | a
E-mail
de Seku | Luni, 23 octombrie 2017, 12:24 webReleases | IT&C

Cand vine vorba de familia, casa sau afacerea ta, siguranta ar trebui sa fie preocuparea ta numarul unu. Instalarea unor sisteme de alarma la domiciliu sau la birou poate fi costisitoare, insa daca nu optezi pentru astfel de dispozitive, pagubele te pot costa mai mult.

In ultimele decenii, sistemele de alarma au evoluat foarte mult. Astazi, acestea fac mai mult decat sa protejeze o locuinta de intrusi. De la controlarea luminilor din casa de pe smartphone, pana la apelarea autoritatilor de urgenta in numele tau, fiecare perimetru si cladire ar trebui sa aiba un astfel de sistem de securitate instalat.

Iata care sunt principalele 5 motive pentru care ar trebui sa investesti in sisteme de alarma

1. Iti protejezi mereu casa, afacerea si bunurile

Primul motiv pentru a instala sisteme de alarma la domiciliu si la serviciu este asigurarea securitatii pentru lucrurile care conteaza pentru tine. Astfel, familia, locuinta si bunurile de valoare vor fi in siguranta in eventualitatea unei spargeri. Desi ne place sa credem ca nu ni se va intampla noua asa ceva, este mai bine sa fim precauti si mereu pregatiti. Din pacate, rata criminalitatii a crescut foarte mult, iar sistemele de alarma iti ofera un plus de securitate. 

Statisticile realizate in acest domeniu arata ca 1 din 3 case fara sistem de securitate va deveni victima unei efractii, comparativ cu 1 din 250 de case care au un sistem de alarma instalat.

2. Poti monitoriza perimetrul de la distanta

Pentru unii patroni sau proprietari de case, capacitatea de a urmari de la distanta perimetrul chiar si atunci cand sunt plecati este unul dintre cele mai mari avantaje ale sistemelor de alarma. Pe masura ce tehnologia a evoluat, multe sisteme de alarma permit acum utilizatorilor sa se conecteze la internet prin intermediul calculatoarelor sau smartphone-urilor lor si sa acceseze sistemul instalat la domiciliu sau la serviciu de la distanta.

Sistemele de alarma disponibile la ora actuala pe piata permit armarea sau dezarmarea alarmei de la distanta, monitorizarea perimetrului cu ajutorul senzorilor de miscare si al camerelor de supraveghere si controlarea de la distanta a diferitelor electronice si a luminilor.

3. Poti gestiona consumul de energie electrica 

Cel de-al treilea motiv pentru care ai nevoie de sisteme de alarma pentru domiciliul sau business-ul tau este faptul ca te ajuta sa gestionezi consumul de energie electrica. De cate ori ne-am parasit casele sau sediile si nu stim daca am lasat o lumina pe hol aprinsa sau vreun aparat pornit? Accesul la distanta pe care ti-l ofera un sistem de alarma iti permite sa vezi aceste detalii si eventual sa opresti lumina sau respectivul aparat. Astfel, economisesti sume considerabile si iti pazesti casa in fiecare moment. 

4. Membrii familiei sau angajatii sunt mai linistiti si se simt in siguranta

Instalarea unor sisteme de alarma ofera familiei sau angajatilor un sentiment suplimentar de siguranta si confort. Cand proprietarii sau patronii sunt in varsta sau frecvent plecati de acasa sau de la sediu, acest sentiment de protectie este nepretuit. Pentru persoanele in varsta care nu pot iesi dintr-o casa cu viteza necesara in cazul unei intrari prin efractie sau pentru angajatii care se afla in situatii periculoase, sistemele de alarma reprezinta cea mai buna optiune, deoarece acestea alerteaza automat organele de ordine in astfel de situatii. 

5. Sa ai un control permanent chiar si cand nu poti monitoriza tu perimetrul

Asa cum am mentionat anterior, sistemele de alarma te ajuta sa monitorizezi perimetrul cand lipsesti si sa ai controlul asupra situatiilor neprevazute. Dar ce faci atunci cand esti in vacanta sau in afara ariei de acoperire?

Unul dintre cele mai mari beneficii pentru a avea un sistem de alarma pentru domiciliu sau pentru afacerea ta este acela ca iti ofera monitorizare constanta chiar si atunci cand nu este posibil sa faci chiar tu acest lucru. Cu ajutorul unor astfel de sisteme de alarma, exista intotdeauna cineva care va raspunde situatiilor de urgenta, iar prejudiciul tau va fi minimalizat considerabil in cazul unor situatii neprevazute.
  147 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by