newsletter rss
HotNews.ro

POLYCOM lanseaza modelul aniversar Trio 8500


PDF Print
A | a
E-mail
de aurbut | Miercuri, 27 septembrie 2017, 10:29 webReleases | IT&C

Trio 8500 | Foto: webPR.ro

Anul acesta, Polycom aniverseaza 25 de ani de la lansarea legendarului telefon tripod dedicat salilor conferinta si un sfert de veac de inovatie in domeniul colaborarii la distanta.


Cu o forma unica si o calitate imbatabila a sunetului, telefoanele Polycom s-au vandut pana in prezent in milioane de exemplare, in intreaga lume, si au devenit un standard de excelenta in domeniul conferintelor.


Polycom Trio 8500 este varianta moderna a telefonului tripod special creat pentru salile de conferinta.

Ultima sa versiune incorporeaza intregul ansamblu de inovatii aduse de Polycom spatiului de colaborare: calitate audio HD, Polycom NoiseBlock, capacitate de inregistrare multi-line, posibilitatea de extindere pentru suport video si distributie de continut. Noul 8500 include si afisajul interfetei sale pe un ecran tactil color, cat si integrarea cu calendarul Microsoft Exchange, usurand semnificativ organizarea si realizarea de conferinte.


 "€œDe un sfert de veac, telefoanele Polycom dedicate spatiilor de conferinte s-au distins prin aspect, functionalitati si o calitate ireprosabila a sunetului",€ afirma Mary McDowell, CEO, Polycom. "€œNoul 8500 este un model aniversar, o suma a inovatiilor Polycom aduse spatiului de lucru si de colaborare, apt sa asigure o excelenta interoperabilitate cu intregul ecosistem existent, indiferent de furnizor."


Producatorul a anuntat cu aceasta ocazie si noi functionalitati pentru Polycom Trio 8800, modelul cel mai popular si cel mai bine vandut la acest moment. Trio 8800 va permite partipantilor sa se conecteze prin intermediul dispozitivelor Apple AirPlay sau Miracast, castigand astfel un plus de flexibilitate. In plus, pana la sfarsitul anului, Trio 8800 va oferi si posibilitatea de integrare cu camerele video de clasa enterprise cu un unghi mai mare de vizibilitate si imagine de inalta definitie, produs extrem de bine apreciat in spatiile de conferinta de dimensiuni medii si mari. 


Polycom Trio 8500 va fi disponibil in Romania incepand cu octombrie 2017, prin intermediul distribuitorului Veracomp. Pretul de lista pentru acest produs porneste de la 999 euro. 


Polycom VoxBox este o alta noutate prezentata de producator, un produs dedicat in special spatiilor de colaborare de mici dimensiuni: un dispozitiv ultra-compact, ultra-portabil cu boxa si functie de telefon. Dispozitivul de poate conecta la retea wireless prin Bluetooth sau prin cablu USB si asigura o calitate HD a vocii. Disponibilitatea si pretul in Romania pentru Polycom VoxBox vor fi anuntate prin intermediul distribuitorului Veracomp, in trimestrul urmator.


  62 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by