newsletter rss
HotNews.ro

Megaventory, furnizorul de solutii de inventariere in Cloud, este disponibil acum pe piata din Romania!


PDF Print
A | a
E-mail
de Megaventory | Marţi, 26 septembrie 2017, 16:33 webReleases | IT&C

Megaventory a inceput sa se dezvolte inca din 2008 si a ajuns acum pe piata romaneasca cu o versiune complet tradusa a software-ului, devenind disponibil pentru orice afacere mica sau medie din Romania, interesata de gestionarea comenzilor si a inventarului online.


Austin, TX: Megaventory ofera intreprinderilor mici si mijlocii o platforma online pentru a conecta toate operatiunile lantului de aprovizionare, este acum disponibila si in limba romana! Atat aplicatia in sine, care ofera posibilitatea de a desfasura o afacere, cat si site-ul web care contine informatii detaliate despre caracteristicile sistemului, sunt traduse si accesibile tuturor vorbitorilor de limba romana.


Continutul aplicatiei furnizata de Megaventory este deja disponibil in engleza, spaniola, portugheza, greaca, germana, araba, iar acum limba romana este adaugata acestei liste. Orice vizitator al site-ului megaventory.com poate selecta limba in care doreste sa afle mai multe despre companie. De asemenea, dupa ce un utilizator se inregistreaza pentru a incerca aceasta aplicatie, poate alege limba romana doar cu un singur clic. Serviciul de asistenta prin e-mail si live chat este disponibil (in limba engleza) si este oferit de catre specialisti instruiti pentru a raspunde la orice intrebare.


Avantajul utilizarii unei solutii online de inventar si de gestionare a comenzilor este ca poate fi accesata din diferite locatii, pe diferite dispozitive mobile si pe diferite sisteme de operare. Aceasta caracteristica permite utilizatorilor sa aiba o imagine de ansamblu asupra tuturor activitatilor, indiferent de zona sau de timp. De asemenea, este important ca aplicatia sa poata fi accesata de mai multi utilizatori, fiecare cu permisiune de acces specifica. Toate informatiile si datele stocate in Megaventory sunt actualizate in timp real si sunt protejate prin tehnologii de securitate de ultima ora.


Functiile Megaventory includ managementul inventarului, monitorizarea vanzarilor si achizitiilor, urmarirea productiei, raportare gestiune si multe altele - toate acestea ajuta la optimizarea proceselor din cadrul unei afaceri. Megaventory se adreseaza in special companiilor care nu isi pot permite un software complicat si scump. Compania doreste sa aduca pe piata romaneasca o solutie eficienta de distributie si aprovizionare adresata aproape tuturor organizatiilor, indiferent de numarul de angajati. Decizia de a controla si monitoriza procesele si activitatile unei companii este una strategica, cu scopul de a imbunatati fluxul de date in cadrul companiei si de a automatiza operatiunile, eliminand astfel erorile care pot aparea mai tarziu.


Megaventory serveste clienti in peste 40 de tari din intreaga lume, companii specializate in diverse industrii, care au nevoie sa-si optimizeze procesele. Platforma este in permanenta modernizata si extinsa de catre personalul specializat, cu o excelenta cunoastere a pietei, care asigura accesul la cele mai recente cunostinte tehnice disponibile. Megaventory poate fi integrat cu diverse aplicatii cum ar fi Magento si WooCommerce, iar preturile incep doar de la 9, 90 USD pe luna.


Vizitati site-ul Megaventory la https://ro.megaventory.com si  inscrieti-va pentru a incerca aplicatia!

  82 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by