newsletter rss
HotNews.ro

CREDIDAM a ales solutiile de videoconferinta Lifesize


PDF Print
A | a
E-mail
de aurbut | Miercuri, 6 septembrie 2017, 11:48 webReleases | IT&C

CREDIDAM, asociatie nonprofit care are ca obiectiv colectarea si  repartizarea banilor cuveniti artistilor interpreti romani si straini, bani proveniti din difuzarea inregistrarilor comerciale, a implementat recent un sistem de videoconferinta LifeSize cu scopul de a asigura o comunicare si o colaborare superioara intre angajatii din sediul central de la Bucuresti si inspectorii teritoriali din tara si din strainatate.

CREDIDAM (Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti) este o asociatie non-profit care colecteaza si repartizeaza banii cuveniti artistilor interpreti romani si straini, bani proveniti din difuzarea inregistrarilor comerciale de catre posturile de radio si TV, operatorii de cablu, cinematografe, restaurante, hoteluri, baruri, discoteci, organizatori de evenimente artistice etc. In prezent, asociatia are peste 20 de angajati in sediul central, peste 15 inspectori teritoriali la nivel national si aproximativ 90 de inspectori la nivel international. O comunicare eficienta intre angajatii de la sediul central si inspectorii teritoriali este esentiala pentru desfasurarea in bune conditii a activitatilor curente.

"Asociatia noastra numara in prezent peste 13.500 de membri: actori, balerini, muzicieni din toate genurile (pop, folk, rock, muzica populara sau muzica clasica). Scopul nostru este de a ne asigura ca produsele artistice, odata ce capata caracter comercial, sunt corect reprezentate si remunerate. Procesele de monitorizare si raportare sunt complexe si, ca atare, comunicarea eficienta este o componenta cheie a succesului. Pentru a facilita comunicarea la distanta, pana recent, am folosit o solutie de teleconferinta. Cu solutia de videoconferinta LifeSize, am adus comunicarii noastre un plus valoric si am facut un pas important in sprijinul colaborarii dintre echipelor de lucru", declara Gheorghiu Stefan, director general, Credidam.

Solutia aleasa de Credidam a fost Lifesize Cloud Core 5. Doar o saptamana a fost timpul necesar si suficient pentru a se realiza implementarea si darea in utilizare a solutiei. Suportul tehnic necesar pentru implementare si instruire fost realizat de catre echipa specializata a integratorului Maguay.

"Nevoia de comunicatii unificate a fost identificata cu prilejul organizarii la Bucuresti a grupurilor de lucru SCAPR, Consiliul Societatilor pentru Gestiunea Colectiva a Drepturilor Interpretilor, care a avut loc in prima parte a acestui an. Utilizand Lifesize, partenerii din alte tari (Franta, SUA, Canada) au avut posibilitatea de a intra in contact direct cu membrii prezenti la Bucuresti. Solutia aleasa de Credidam a fost considerata un succes si a primit aprecierile partenerilor cu privire la organizarea congresului si usurinta utilizarii sistemului, inclusiv inregistrarea sesiunilor", afirma Sorin Leanca, Director Tehnic, Maguay.

Solutiile de videoconferinta LifeSize sunt o modalitate profesionala de eficientizare a colaborarii si a comunicarii pentru echipele de lucru care isi desfasoara activitatea in locatii diferite, distribuite geografic. Solutiile sunt considerate eficiente atat din perspectiva calitatii comunicarii si a interactiunii umane, cat si in ceea ce priveste costurile reduse asociate colaborarii. Organizatiile care aleg LifeSize, inteleg avantajul tehnologic: colaborarea intre echipele distribuite este mai eficienta, iar anual castiga zeci de mii de euro prin simpla renuntare la deplasarile recurente, in interes de serviciu, ale personalului.

In Romania, Veracomp este distribuitor LifeSize, iar solutiile sunt implementate prin intermediul partenerilor autorizati. Maguay, partener cu personal instruit si certificat LifeSize, are experienta a zeci de implementari realizate in ultimii 7 ani.
  89 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by