newsletter rss
HotNews.ro

Pret pliante publicitare ieftine Bucuresti


PDF Print
A | a
E-mail
de amy_abira | Miercuri, 12 aprilie 2017, 15:03 webReleases | IT&C

Imprimarea de pliante este un mod foarte puternic si foarte economic prin care puteti sa va promovati serviciile sau produsele. Cele mai bune pliante au un design care poate sa atraga atentia clientilor asupra firmei sau asupra brandului pe care il aveti. In momentul in care imprimati pliante cu scop de mareketing noi va recomandam sa le combinati si cu un design care sa va poata capta atentia. Pentru insipiratie aici sunt cinci idei ce ne-au atras atentia si care pot sa fie folosite pentru a face grafica de pe pliante.

Faceti pliante interactive si cat mai distractive pentru a putea incuraja clientii sa fie de acord cu tot ce transmite brandul. Acest aspect poate sa fie realziat si la nivel de copy  dar si cu elemente grafice. O imbinare foarte armonioasa pentru cele doua va duce la rezultate foarte bune si cat mai atractive care disemineaza in mod eficient mesajul.

Folositi codurile QR. O metoda buna prin care puteti sa va obtineti vizitatori pentru site-ul pe care il aveti si pentru aplicatiile mobile sau pur si simplu penru a promova o activitate din mediul online este aceea de a inroduce un cod QR in designul pe care il au pliantele. Aceste strategii ne permit in oarece masura si masurarea impactului pe care pliantele il au in randul publicului tinta. In acelasi timp si codurile de tip QR sunt legatura dintre mediul online si mediul offline. Codul QR ar trebui sa fie lizibil si sa conduca spre pagini care sunt relevante pe site.

Captati atentia si prin forme Die Cut. Ele sunt instrumente puternice de proiectare si de imprimare care fac ca pliantele sa fie atractive si care ajuta de asemenea si la generarea interesului pentru mesajul pe care incercati sa il transmiteti. Un pliant care este conceput astfel impresioneaza si prin partea grafica si atrage atentia asupra mesajului transmis.

  51 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by