newsletter rss
HotNews.ro

SIVECO Romania impreunaƒ cu Camera Agricolaƒ Mehedinti prezintaƒ INOVAGRIA - Solut›ia fermelor romanes™ti


PDF Print
A | a
E-mail
de SIVECO Romania | Marţi, 28 martie 2017, 11:22 webReleases | IT&C

Logo_INOVAGRIA | Foto: webPR.ro

SIVECO Romania, in colaborare cu Camera Agricolaƒ Mehedint›i, prezintaƒ pe 28 martie 2017, incepand cu ora 10:30, la hotelul Corona din Drobeta Turnu Severin, INOVAGRIA, softul performant realizat de SIVECO Romania pentru managementul fermelor agricole.


IŽn cadrul acestui eveniment, echipa departamentului eAgriculture din SIVECO Romania va prezenta cele mai semnificative beneficii pe care utilizarea solut›iei o aduce fermierilor s™i va demonstra in mod direct cum funct›ioneazaƒ.


IŽn contextul concurent›ei tot mai acerbe s™i a intensificarii presiunii pentru creserea performant›ei in administrarea fermelor, vor fi abordate teme ca:

  • Eficientizarea procesului de obtinere a subventiilor APIA in sectorul vegetal s™i cel zootehnic;
  • Administrarea completaƒ a contractelor de arenda
  • Evident›a la zi a terenurilor aflate in utilizare si a culturilor agricole asociate;
  • Controlul mai bun asupra resurselor folosite in administrarea fermelor prin urmaƒrirea permanentaƒ a lucraƒrilor agricole, a costurilor asociate s™i a profitului rezultat;
  • IŽntocmirea Registrului Electronic al animalelor s™i ment›inerea la zi a inventarului exploatațiilor zootehnice s™i animalelor din fermaƒ.

"Sectorul agricol este un sector cu potental ridicat in dezvoltarea Romaniei. Solut›ia dezvoltataƒ de noi, 100% integrataƒ si 100% romaneascaƒ, se bazeazaƒ pe experienta acumulata de echipa noastraƒ in ultimii ani s™i pe cerintele exprimate de fermieri. Parteneriatul cu Camera Agricolaƒ Mehedint›i, entitate privataƒ care reprezintaƒ interesele agricultorilor din zona, este deosebit de util, punand bazele unui dialog direct intre noi s™i utilizatori. Discutand cu fermierii putem saƒ venim cu soluti la problemele lor. As™a am ajuns la solut›ia pe care o oferim acum fermierilor: simulatorul GRATUIT prin care acestia au posibilitatea sa isi MAXIMIZEZE SUMA FINALA a subvent›iilor anuale", declaraƒ Gabriel Lospa, Director Departament eAgriculture SIVECO Romania.


INOVAGRIA este o aplicatie performantaƒ, accesibila s™i flexibilaƒ de management al fermelor, prin care procesele agricole s™i zootehnice sunt mai usor de monitorizat si de gestionat, ceea ce conduce la performante ridicate.


Departamentul eAgriculture din cadrul SIVECO Romania are o vastaƒ experientaƒ in dezvoltarea s™i implementarea solut›iilor IT performante destinate sectorului agricol din Romania. Proiectele IT realizate de echipa eAgriculture de-a lungul timpului au dus la cres™terea eficient›ei in gestionarea fondurilor europene pentru agricultura romaneascaƒ.

 

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania dezvoltaƒ sŸi exportaƒ solut›ii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugataƒ ridicata caƒtre tari din Comunitatea Europeanaƒ, Orientul Mijlociu, Africa de Nord sŸi spatiul Comunitat›ii Statelor Independente.

 

Organizatie reconstruita pe model european, cu centre de competenteƒ unice sŸi specialisŸti competitivi la nivel international, SIVECO Romania este singura firmaƒ romaneascaƒ de software care furnizeazaƒ servicii informatice direct catre organisme ale Comisiei Europene.

 

Compania s-a specializat in execut›ia de proiecte informatice complexe sŸi de mare amploare pentru educatie, saƒnaƒtate, agriculturaƒ, institut›ii vamale, organizat›ii europene, firme private, institut›ii publice. IŽn ultimii ani, portofoliul de produse si servicii al companiei a fost completat cu noi solutii inovative, adaptate actualului model de business al organizatiei, vizand extinderea caƒtre noi pieste sŸi categorii de beneficiari.

 

De-a lungul celor 25 de ani de existenta, compania a fost recompensataƒ cu peste 200 de premii interne sŸi internationale.

 

Mai multe informat›ii despre companie sŸi produsele sale puteti obt›ine vizitand www.siveco.ro sŸi www.linkedin.com/company/siveco-romania.

  73 vizualizari


Ultimele comunicate

Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by