newsletter rss
HotNews.ro

Noul sistem audio de la Kruger&Matz - sunet de calitate intr-un design plin de stil


PDF Print
A | a
E-mail
de AndreeaViciu | Joi, 9 martie 2017, 11:30 webReleases | IT&C

KM1908 small | Foto: webPR.ro

Din portofoliul de produse Kruger&Matz fac parte acum noi sisteme audio, modelul KM 1908 fiind unul deosebit, cu un design ce te va impresiona cu siguranta. Astfel, tuburile de preamplificare aramii (cu duble triode ECC83 / 12AX7) se armonizeaza perfect cu boxele din lemn si unitatea centrala din aluminiu mat.

Unitatea centrala a sistemului audio Kruger&Matz KM 1908 are doua module - cel de sus are in spatele display-ului o unitate pentru DVD, plasata langa butoanele de control si de volum. In partea de jos este un amplificator de clasa D. Modelul este intregit de cele doua boxe de lemn cu putere maxima de 80 W.

Un element caracteristic de design, care atrage privirile este plasat in partea superioara a tweetere-lor coloanelor. Astfel, sistemul ofera un sunet cald, caracterizat de sunete inalte si joase clare.

 

Cu sistemul Kruger&Matz KM 1908 poti asculta muzica din mai multe surse. Cu ajutorul Bluetooth-ului il poti conecta la orice dispozitiv, de exemplu smartphone sau tableta. In plus, pe langa CD-urile clasice - audio sau MP3 are posibilitatea redarii de DVD-uri.

 

Modelul este echipat cu port USB si intrare AUX, ca si cu radio digital DAB+, iar astfel vei putea asculta posturile preferate la o calitate mult mai buna. Colectionarii de filme pe DVD se vor bucura de dotarea cu iesire HDMI, prin care vei putea conecta sistemul cu televizorul pentru a urmari productiile preferate pe un ecran mare.

 

Sistemul audio KM 1908 este disponibil in magazinul oficial www.krugermatz.ro la pretul de 1 999 Ron.

  

Mai multe informatii:

www.krugermatz.ro

www.facebook.com/KrugerMatzRomania

 

 ***

Brandul Kruger&Matz a aparut pe piata din Polonia in 2010, istoria sa fiind cel mai bine caracterizata de doua cuvinte: pasiune si viziune. Kruger&Matz doreste sa isi inspire clientii sa traiasca ghidati dupa valori si pasiune, iar prin produsele sale isi propune sa le ofere acestora instrumentele necesare pentru o viata mai buna. Drept urmare, din portofoliul Kruger&Matz fac parte casti cu un design si o calitate a sunetului foarte buna, echipamente audio, precum si dispozitive mobile moderne ca tablete si smartphone-uri. Kruger&Matz este un brand care le ofera oamenilor o optiune, ramanand la latitudinea lor daca doresc sa achizitioneze un produs care apartine unui producator renumit sau sa benficieze de un produs nou, cu aceeasi calitate si functionalitate, dar la un cost mult mai accesibil. Intrebarea pe care Kruger&Matz o adreseaza utilizatorilor este: merita sa alegi un produs mult mai accesibil si astfel sa poti investi mai mult in pasiunile tale?

  

Contact media:

Andreea Viciu, PR and marketing specialist

0729.99.10.74, andreea.viciu@krugermatz.ro
  55 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by