newsletter rss
HotNews.ro

Cu o saptamana inainte de depunerea cererilor unice, SIVECO Romania lanseaza versiunea GRATUITA a simulatorului de subventii pentru zootehnie


PDF Print
A | a
E-mail
de SIVECO Romania | Miercuri, 22 februarie 2017, 14:59 webReleases | IT&C

Logo_InovAgria-web | Foto: webPR.ro

INOVAGRIA, softul performant realizat de SIVECO Romania pentru managementul fermelor agricole, permite fermierilor sa calculeze, in mod GRATUIT, valoarea estimata a subventiilor si sa depuna corect cererile unice de plata la APIA, atat pentru culturile vegetale, cat si pentru zootehnie.

 

Simulatorul de subventii pentru sectorul zootehnic a fost creat pornind de la dificultatile semnalate de fermieri la depunerea cererii unice. SIVECO Romania a transpus cerintele lor intr-o aplicatie care raspunde nevoilor reale si imediate exprimate de fermieri.

 

INOVAGRIA este de un real folos fermierilor, prin:

  • Propunerea schemelor de plata din sectorul zootehnic pentru care se poate solicita subventie -in acest mod, fermierul poate solicita o schema sau o masura de ajutor despre care nu stia ca o poate accesa.
  • Avertizarea asupra conditiilor de eligibilitate care trebuie indeplinite pe fiecare schema - astfel se pot evita eventualele penalitati aplicate asupra subventiilor primite.
  • Prezentarea listei de documente necesare depunerii cererii – in acest fel, fermierul castiga timp si poate evita surprizele neplacute la depunere sau chiar depunerea intarziata a cererii din cauza documentelor inexistente sau incomplete.
  • Estimarea sumei corespunzatoare solicitarilor efectuate.

 "Am simtit ca este nevoie sa ne adresam si fermierilor din sectorul zootehnic, folosind experienta acumulata de echipa noastra in ultimii ani. Am observat ca in anii trecuti acestia au intampinat greutati pornind de la depunerea cererii si pana la primirea banilor. Am discutat cu ei si am incercat sa venim cu solutii la problemele lor. Asa am ajuns la solutia pe care o oferim acum fermierilor: simulatorul GRATUIT pentru subventiile din sectorul zootehnic, prin care acestia au posibilitatea sa isi MAXIMIZEZE SUMA FINALA a subventiilor anuale. Este o solutie 100% integrata si 100% romaneasca! Simulatorul va fi disponibil incepand de duminica, 26 februarie 2017, ora 12:00, pe site-ul INOVAGRIA http://www.inovagria.ro", declara Gabriel Lospa, Director Departament eAgriculture SIVECO Romania.

 

Cu ocazia lansarii simulatorului pentru subventii zootehnice, SIVECO Romania mai pune la dispozitia fermierilor si Registrul Animalelor, un nou modul INOVAGRIA care asigura inventarul exploatatiilor zootehnice.

 

INOVAGRIA este o aplicatie performanta, accesibila si flexibila de management al fermelor, prin care procesele agricole si zootehnice sunt mai usor de monitorizat si de gestionat, ceea ce conduce la performante ridicate.

 

Departamentul eAgriculture din cadrul SIVECO Romania are o vasta experienta in dezvoltarea si implementarea solutiilor IT performante destinate sectorului agricol din Romania. Proiectele IT realizate de echipa eAgriculture de-a lungul timpului au dus la cresterea eficientei in gestionarea fondurilor europene pentru agricultura romaneasca.

 

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania dezvolta sŸi exporta solutii IT sŸi proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord sŸi spatiul Comunitatii Statelor Independente.


SIVECO Romania este singura firma romaneasca de software care furnizeaza servicii informatice direct catre organisme ale Comisiei Europene.


Compania s-a specializat in executia de proiecte informatice complexe sŸi de mare amploare pentru educatie, sanatate, agricultura, institutii vamale, organizatii europene, firme private, institutii publice.


De-a lungul celor peste 25 de ani de existenta, compania a fost recompensata cu peste 200 de premii interne sŸi internationale.


Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro sŸi www.linkedin.com/company/siveco-romania.

  51 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by