newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Lansare aplicatie android Amenajari Gradina pentru dispozitive mobile


PDF Print
A | a
E-mail
de OdinMedia | Vineri, 16 decembrie 2016, 16:20 webReleases | IT&C

Compania Odin Media anunta lansarea aplicatiei Amenajari Gradina pentru dispozitive mobile cu sistem de operare android, avand ca scop prezentarea in randul publicului prezent in mediul online a firmelor de amenajari gradini prezentate pe website-ul https://www.AmenajariGradina.com.

Pe aplicatie puteti gasi firme ce au ca domeniu de activitate amenajarea gradinilor, intretinere gazon, intretinere plante exterior arbori, arbusti, tunderea arborilor si arbustilor ornamentali si fructiferi, trandafiri, grupuri de plante, executarea amenajarilor acvatice (cascade si iazuri), semanarea si intretinerea gazonului, executarea instalatiilor de irigat, plante agatatoare, garduri vii, intretinere lacuri, cascade si cursuri de apa, intretinere plante de interior, plante decorative si flori, furtun luminos, instalatii cu jocuri de lumini, decoratiuni de sezon etc.

Toate firmele prezentate sunt promovate si pe website-ul: https://www.AmenajariGradina.com
Aplicatia Amenajari Gradina este gratuita si se adreseaza publicului larg, utilizator de dispozitive mobile. Aplicatia folosește cu succes functiile de bază ale telefoanelor si tabletelor moderne.

Aplicatia se poate downloada de la adresa: https://goo.gl/1PEqWq
  30 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by