newsletter rss
HotNews.ro

webPR: Adfaber, castigatoare la Google Rise Awards in 2016


PDF Print
A | a
E-mail
de | Joi, 8 decembrie 2016, 11:38 webReleases | IT&C

Adfaber.org | Foto: Smile Media
Adfaber.org, organizatia ce isi propune sa creeze un club de tehnologie in fiecare scoala si liceu din Romania, a anuntat astazi ca este printre castigatorii Google Rise Awards 2016, pentru efortul depus in scopul facilitarii accesului tinerilor la educatia in tehnologie si stiinte informatice.

 
"Cu un computer sau cu o tableta, copiii pot controla si chiar schimba lumea. Ne propunem sa oferim fiecarui elev sansa sa isi descopere pasiunea pentru tehnologie si programare prin proiectul Kids in Tech(kidsintech.ro).

Grantul Google ne ajuta sa acceleram dezvoltarea proiectului si sa ajungem la copiii care, in mod normal, nu sunt expusi la astfel de activitati.", a declarat Alin Chiriac, CEO si Fondator, Adfaber.

"Acest efort comun de a inspira noua generatie de inovatori si creatori de tehnologie va atinge zeci de mii de elevi in acest an", Nicky Rigg, Program Manager, Google RISE Awards.

Ne bucuram sa includem Adfaber.org in randul celor 28 de organizatii din 16 tari, castigatoare Google Rise Award 2016. Impreuna, ei formeaza o comunitate de educatori si avocati pasionati. Ei sunt cei care produc schimbarea, care implica, educa si motiveaza elevii prin activitati extracuriculare ce promoveaza educatia in tehnologie si stiinte informatice.

 
Kids in Tech are in prezent peste 100 de cluburi de tehnologie in toata Romania, unde elevii au acces gratuit la resurse complementare de studiu, in stransa legatura cu nevoile reale din piata muncii. Elevii sunt astfel expusi la tehnologie si la oportunitatile pe care le ofera aceasta, deprinzand de mici abilitati care ii transforma din consumatori in creatori de tehnologie.

 
Despre ADFABER:
Adfaber este o organizatie non-profit ce promoveaza tehnologia in domenii in care aceasta poate avea un impact semnificativ asupra imbunatatirii vietii oamenilor si societatii in ansamblu. Cu proiecte in domenii precum educatie, sanatate si mediu, Adfaber ajunge in fiecare an la sute de mii de romani.

 
Despre Google Rise Awards:

Programul Google Rise Awards este un program de sustinere a organizatiilor ce promoveaza educatia in tehnologie si stiinte informatice, pentru elevii din mediul preuniversitar. Programul pune accent pe atragerea fetelor, a tinerilor din medii defavorizate si minoritati, ce in mod normal nu sunt expusi sau nu sunt incurajati sa se indrepte catre domeniul IT. Din 2010, programul Google RISE Awards a contribuit cu 5,7 milioane de dolari la mai mult de 200 de organizatii din 45 de tari, ajungand la peste 1 milion de elevi si profesori.

 

Lista completa a castigatorilor Google RISE Awards 2016 o gasiti aici: g.co/riseawards
  40 vizualizari


Ultimele comunicate

Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by