newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Curs de programare s™i configurare a automatelor programabile UNITRONICS destinat inginerilor de software


PDF Print
A | a
E-mail
de syscom | Luni, 29 februarie 2016, 9:57 webReleases | IT&C

SYSCOM | Foto: SYSCOM
In perioada 23-25 februarie 2016 SYSCOM WATER TECHNOLOGY in parteneriat cu UNI AUTOMATION, au organizat Cursul de programare si configurare a automatelor programabile UNITRONICS destinat inginerilor de software.
Invitati speciali, in calitate de traineri, au fost domnii Liran Naftali si Ofir Levi din partea UNITRONICS Israel.


Cursul a avut loc la sediul companiei SYSCOM WATER TECHNOLOGY din Bd. Basarabia nr.177, Sector 3, Bucuresti, si a reunit pe langa inginerii de software ai companiei SYSCOM WATER TECHNOLOGY si reprezentanti ai beneficiarilor de proiecte la care s-au utilizat automate programabile UNITRONICS.

Cursul a vizat cresterea capacitatii de intelegere a mediului de programare Ladder Diagram, Visilogic si Unilogic, aplicabile automatelor programabile din seria Vision si Unistream. Pe parcursul celor doua zile si jumatate, participantii au aflat si  informatii despre ulitmile actualizari legate de programarea si configurarea automatelor programabile UNITRONICS.

Avand la dispozitie automate programabile Unitronics, totodata, participantii au avut ocazia de a concepe si a testa diverse aplicatii a le PLC-urilor. Trainerii au fost foarte receptivi si au raspuns la toate intrebarile puse de catre cursanti, acestia din urma fiind foarte foarte multumiti de experienta acumulata in cadrul cursului. La final invitatii  au primit diplome de participare.

Testimoniale

"Pentru distribuitorii si clientii nostrii este foarte important sa organizam astfel traininguri pentru a oferi informatii cat mai exacte despre produsele noastre si de a arata cat de usor este sa programezi astfel de  controlere. In cadrul cursului am subliniat cat de usor este sa programezi controlerele precum  si facilitatea oferita de Unitronics de a incorpora in acelasi echipament atat procesorul cat si partea de vizualizare (HMI), Unitronics fiind prima companie de pe piata care a venit cu aceasta inovatie. Marea majoritate a participantilor au fost incepatori, dar au avut aptitudini si au putut programa PLC-urie, ceea ce i-a facut sa inteleaga cat de usor sunt de utilizat aceste PLC-uri".

Ofir Levi - Trainer
Tech. Support Manager
Product Division, Unitronics, Israel


"Acest curs a oferit participantilor posibilitatea de a se familiariza cu  noutatile legate de PLC-uri si de a programa diverse aplicatii. Echipa organizatoare a fost la inaltime prin receptivitate si disponibilitate maxima".

Liran Naftali - Trainer
Suport Team
Unitronics Israel"A fost un curs minunat. Sunt foarte putini care realizeaza cursuri la acest nivel.  A fost un curs foarte bine pregatit, foarte bine exemplificat, o exeperinta foarte buna".

 Sorin Polizu - participant


"A fost un curs foarte interesant. Am venit cu drag sa invat cat mai multe despre PLC-uri. Plec de la acest curs cu o amintire frumoasa si cu niste instructiuni destul de bune in domeniul programarii. Am reusit sa imi formez o imagine mai buna decat o aveam inainte asupra functionarii PLC-urilor".

Filip Cristian, Compania Judeteana Apa Serv Piatra Neamt - participant
  294 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by