newsletter rss
HotNews.ro

webRelease:Vertu a lansat in Romania o colectie exclusivista a telefoanelor mobile de lux!


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Miercuri, 12 august 2015, 11:02 webReleases | IT&C

vertu Romania | Foto: webPR.ro

Vertu este unul dintre cei mai renumiti producatori din domeniul telefoniei mobile, intrucat profesionalismul si pasiunea pentru crearea telefoanelor de lux au oferit clientilor sai oportunitatea de a folosi bijuterii mobile fara cusur!Pentru Romania, faptul ca producatorul britanic Vertu a ajuns pe teritoriul sau reprezinta un moment istoric! ”Aceasta tara ne-a atras atentia, deoarece oamenii de aici sunt atrasi de tot ceea ce inseamna nou, adora luxul, se imbraca dupa ultimele tendinte in moda si implicit, au nevoie de un telefon mobil produs de brandul nostru, intrucat acesta este o piesa de colectie!”, afirma unul dintre oficialii Vertu in Romania! Fiind lider mondial in industria telefoniei, Vertu va propune astazi o colectie exclusivista de telefoane mobile premium, create special pentru completarea unui stil de viata de lux!


Colectiile de telefoane mobile premium ce poarta semnatura producatorului britanic Vertu!


Telefoanele mobile de lux care au ajuns in Romania si poarta semnatura Vertu definesc un proces de productie exclusivist, intrucat producatorul britanic foloseste cele mai fine materiale pe care le imbina intr-un mod armios cu tehnologia de ultima ora. Considerate a fi adevarate bijuterii pentru cetatenii romani si nu numai, anumite telefoanele mobile marca Vertu dispun de ecran realizat din cristal de safir, iar altele sunt incrustate cu diamante albe/negre sau dispun de o carcasa eleganta realizata din aur alb sau galben!

Telefoanele de lux regasite pe http://www.vertu.com.ro/ indeplinesc toate criteriile pentru a face parte din viata dumneavoastra, astfel ca va prezentam cele patru colectii distincte aduse in Romania de renumitul producator, Vertu:

  • Signature -€“ In culori si editii limitate, Signature S este un model finalizat cu mare maestrie de catre echipa de artizani Vertu!
  • Signature Touch -€“ ultraperformant, Signature Touch este telefonul mobil premium care va pune la dispozitie tehnologia de varf din domeniul gadgeturilor moderne.
  • Constellation -colectia este alcatuita din modelele Constellation V, Constellation Touch, Constellation Quest. Toate aceste gadgeturi de top ofera o eleganta desavarsita si o utilizare exclusivista!
  • Aster -€“ la finisarea sa s-au folosit cele mai pretioase si rafinate materiale, el fiind disponibil in Romania intr-o paleta cromatica variata

Mai mult decat atat, telefoanele mobile de lux pe care le comercializeaza in Romania sunt lucrate manual in Anglia, iar acest aspect defineste fiecare model de gadget din colectiile premium! Telefoanele mobile Vertu reprezinta, fara doar si poate, gadget-urile elegante care definesc, fara cusur, stilul de viata si persoanalitatea utilizatorilor lor!

Oficialii companiei afirma ca ”posesorul unui astfel de telefon va deveni cu siguranta un VIP„, asadar nu ezitati sa intrati in online pentru a descoperi cea mai impresioanta colectie de gadgeturi moderne de lux!


Despre VERTU


Vertu este unul dintre cei mai renumiti producatori din domeniul telefoniei mobile, intrucat profesionalismul si pasiunea pentru crearea telefoanelor de lux au oferit clientilor sai oportunitatea de a folosi bijuterii mobile fara cusur!  Prezent la nivel global in peste 66 de tari, prin intermediul importatorului autorizat Novicio Luxury Division a ajuns si in Romania, astfel ca telefoanele mobile de lux pot fi testate in showwroom-ul aflat pe str. Putul lui Zamfir, nr. 37, Bucuresti! 

  355 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings