newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: A doua editie Microsoft Summit va avea loc pe 12-13 noiembrie 2014


PDF Print
A | a
E-mail
de A.B. | Joi, 24 iulie 2014, 16:13 webReleases | IT&C

MSUMMIT 2014 | Foto: www.mssummit.ro
Microsoft organizeaza in perioada 12-13 noiembrie 2014, cea de-a doua editie a Microsoft Summit, cel mai mare eveniment de tehnologie si business de pe piata locala. Experti IT de talie mondiala vor analiza cele mai importante tendinte si solutii digitale cu impact in cresterea productivitatii organizatiilor din Romania.

Dezvoltatorii si profesionistii IT ce urmaresc dezvoltarea competentelor pe solutii Microsoft, precum si managerii si antreprenorii aflati in cautarea de noi oportunitati de utilizare a tehnologiilor digitale in business sunt incurajati sa se inregistreze de astazi pentru a beneficia de discount-ul de 40%.

Michal Golebiewski, Director de Marketing si Operatiuni, Microsoft Romania: "Va invitam la Microsoft Summit 2014! Vom valorifica experienta primei editii a Microsoft Summit, bine primita in ecosistemul nostru de clienti si parteneri, cu obiectivul de a oferi din nou cel mai important eveniment de tehnologie si business al anului in Romania. Intr-un context definit de mobilitate si cloud, designul Microsoft Summit va fi centrat pe dezvoltarea competentelor IT pentru profesionistii din industrie si pe impactul tehnologiilor in productivitatea companiilor. Incepand de astazi, va recomandam sa beneficiati de oferta de inscriere timpurie pe www.mssummit.ro".


Peste 40 de experti in programul evenimentului

Don Grantham, Presedinte, Microsoft Central & Easter Europe si David Chappell, Principal, Chappell & Associates deschid lista de experti locali si internationali invitati la aceasta editie a Microsoft Summit.

Participantii vor avea acces la peste 45 de sesiuni de prezentari, demonstratii si studii de caz axate pe cele mai noi tendinte si impactul lor asupra afacerilor, precum si cele mai noi tehnologii Microsoft adaptate fiecarui tip de business.

"Inspiratia noastra la Microsoft este sa fim liderul in tehnologie si partenerul de incredere pentru viitorul Romaniei."

Detalii despre inscriere
Doritorii se pot inscrie din acest moment pe www.mssummit.ro si vor beneficia de o reducere de 40% pana pe 25 septembrie 2014 (in limita stocului disponibil).
  364 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by