newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Fujitsu Day Romania. IT Reshaping Business


PDF Print
A | a
E-mail
de andreea_paun | Vineri, 8 iunie 2012, 16:59 webReleases | IT&C

Fujitsu Day Romania, 14 iunie 2012, ora 10:00, la Palatul Bragadiru, Bucuresti - este un eveniment prin care Fujitsu Romania propune un exercitiu de regandire a rolului IT- ului in cadrul unui business, aducand in prim- plan- ul discutiei importanta tehnologiei in procesul de dezvoltare a unei afaceri.

Tematica abordata in cadrul "Fujitsu Day Romania. IT Reshaping Business" este una complexa, evenimentul bucurandu- se de prezenta unor speakeri, precum:   Stefan Kero, Managing Director al Fujitsu Romania,  Dr. Joseph Reger, Chief Technology Officer al Fujitsu Technology Solutions, Central Europe Middle East and Africa, Fujitsu Technology Solutions, Andy Szekely, Trainer, speaker, coach si autor.

Evenimentul se adreseaza in special persoanelor de decizie din departamentele de IT ale companiilor de top din Romania, care vor avea ocazia sa ia contact cu cele mai noi inovatii, produse si solutii propuse sa dezbata si sa testeze un nou mod de a concepe IT-ul. De asemenea, printre invitati se vor afla partenerii Fujitsu din Romania si presa de specialitate, experti si lideri de opinie din domeniu.

In cadrul evenimentului va fi creata o zona expozitionala menita sa prezinte cele mai noi tehnologii si solutii propuse de Fujitsu si partenerii de alianta strategica. Sesiunile demonstrative vor cuprinde: Virtual Desktop Infrastructure - Zero Client, Primergy, Eternus DX Secure PRIMERGY server management with ServerView si multe altele.

"Fujitsu Day Romania. IT Reshaping Business" urmareste, de asemenea, crearea unui mediu de comunicare intre participanti, propunandu- le acestora urmatoarele momente: Cafe Concert - oferit de Cvartetul Bella Musica, degustare de vin, precum si spectacolul  "Paris, Mon Amour".

"Fujitsu Day Romania. IT Reshaping Business" va avea loc joi, 14 iunie 2012, la Palatul Bragadiru, Bucuresti.

Despre Fujitsu

Pe piata mondiala actuala, Fujitsu este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT pentru mediul de afaceri. Cu aproximativ 170.000 de angajati ce deservesc clienti din peste 100 de tari, Fujitsu imbina o retea globala de specialisti in sisteme si servicii, cu echipamente de calcul si comunicatii extrem de fiabile si tehnologii avansate pentru a oferi solutii competitive clientilor sai. Sediul central din Tokyo, Fujitsu Limited (TSE:6702) raporteaza castiguri de aproximativ 4,5 bilioane de yeni (55$ miliarde) pentru sfarsitul anului fiscal, 31 martie 2011. Pentru mai multe informatii vizitati: www.fujitsu.com

Despre Fujitsu Technology Solutions

Fujitsu Technology Solutions este principalul furnizor de infrastructura IT din Europa, fiind prezent pe cele mai importante piete din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, dar si din India, deservind atat companiile mari, mici si mijlocii, cat si consumatorii obisnuiti. Prin intermediul abordarii dinamice a infrastructurilor, compania ofera un portofoliu complet de solutii, servicii si produse IT, de la solutiile pentru clienti, la cele pentru centrele de date, si de la cele tip Managed Infrastructure, la  Infrastructure-as-a-Service. Fujitsu Techonology Solutions are peste 13.000 de angajati si este parte a grupului Fujitsu, companie cu prezenta internationala. Pentru mai multe informatii vizitati: http://ts.fujitsu.com/aboutus

Toate numele de companii si de produse mentionate mai sus sunt marci sau marci inregistrate ale proprietarilor lor de drept. Informatiile cuprinse in acest comunicat de presa sunt valabile la data publicarii acestuia, putand fi modificate fara nicio notificare prealabila

Contact Presa
Ibolya Beres                                    
Marketing Manager                                      

Tel (+40 21 4057305),                               

E-mail: ibolya.beres[at]ts.fujitsu.com         

Web: ro.ts.fujitsu.com              

Company details: ro.ts.fujitsu.com/imprint   

 Citeste mai multe despre     | 
  179 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by