newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Navigheaza pe internet drept la tinta: MyClicknet de la Romtelecom


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Miercuri, 28 septembrie 2011, 11:55 webReleases | IT&C

MyClicknet | Foto: Romtelecom
Incepand cu 28 septembrie 2011, clientii de internet ai Romtelecom pot alege sa beneficieze de noul serviciu gratuit MyClicknet. Acesta este furnizat cu ajutorul unei tehnologii inovative ce recomanda automat utilizatorilor Clicknet Romtelecom mai multe stiri, noutati, videoclipuri si alte informatii online din aria lor de interes.

Atunci cand navigheaza pe web, clientul care a optat pentru activarea serviciului MyClicknet va beneficia de informatii din zona sa de interes. Acestea vor fi oferite utilizatorilor in pagina web personalizata in functie de interesele si preocuparile sale (la adresa myclicknet.romtelecom.ro) sau prin intermediul unor spatii dedicate din paginile web ale partenerilor, care vor fi adaugate in saptamanile urmatoare.

"Clientii Romtelecom care aleg sa utilizeze MyClicknet vor petrece mai putin timp cautand informatii si se vor bucura mai mult si mai repede de ceea ce ii intereseaza cu adevarat: continut relevant si oferte care corespund preocuparilor lor online. De exemplu, un client MyClicknet pasionat de fotografie va avea la indemana oferte de aparate foto si informatii utile din acest domeniu. Avem incredere ca MyClicknet le va arata clientilor nostri o noua fata a internetului, personalizata pentru nevoile lor, oferindu-le o experienta superioara de navigare web," a spus Alina Petri, Director Divizia E-business si Publicitate Romtelecom.

4Clientii pot opta pentru activarea serviciului daca dau curs invitatiei explicite de conectare care apare in timpul navigarii pe web. MyClicknet poate fi activat sau dezactivat oricand doreste utilizatorul (la adresa myclicknet.romtelecom.ro).

Noul serviciu este inca o initiativa a Romtelecom menita sa imbogateasca experienta online a clientilor sai, prin noi servicii. MyClicknet se alatura serviciilor lansate cu succes in anii trecuti: un e-shop pentru servicii telecom de la Romtelecom, e-bill si plati online introduse inca din 2010, primul mall online de la un operator telecom - www.clickshop.ro, precum si www.dolcetv.ro, care aduce o noua experienta TV pentru utilizatorii romani si portalul de stiri si divertisment cauta.romtelecom.ro.

 Citeste mai multe despre     |   |   | 
  857 vizualizari

 • 0 (0 voturi)    
  Marfa , info pe " tava" pt Phorm (Vineri, 7 octombrie 2011, 9:43)

  Tidi [anonim]

  Parca e /era un scandal vizavi de tehnologia folosita de Phorm in Anglia .
  O alta tehnica de "supraveghere",acordul pt a folosi acest portal il oferi "gratuit" Phorm.
 • 0 (0 voturi)    
  despre.. (Vineri, 21 octombrie 2011, 0:19)

  EddieZack [anonim]

  Stocarea obiceiurilor mele de navigare reprezinta studiu comportamental, deci atenteaza la intimitate. De asemenea, oferirea de reclame legate de ceea ce ma intereseaza reprezinta spam. Stiu singur sa caut ce vreau.
  Ni se cere sa acceptam un serviciu atat de inovator? De buna voie? Ca si cum ar fi ceva bun?
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by