newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Noutati in automatizari si instrumentatie la cel mai important targ de profil


PDF Print
A | a
E-mail
de Silvia Popescu | Vineri, 6 mai 2011, 11:16 webReleases | Industrii

Specialistii in automatizari si instrumentatie vor prezenta ultimele inovatii si solutii pe plan international in cadrul celui mai important eveniment dedicat domeniului: Targul de Automatizari & Instrumentatie si Echipamente de Laborator, organizat de Asociatia pentru Automatizari si Instrumentatie din Romania (A.A.I.R.), in perioada 10-12 mai, la Sala Palatului Bucuresti.

Compania romaneasca Syscom 18, unul dintre liderii nationali in sectorul automatizarilor industriale si integrator de sistem, va fi prezenta la targ cu o oferta cuprinzatoare, pentru a oferi detalii asupra celor mai noi echipamente si aplicatii industriale, din toate sferele automatizarilor si instrumentatiei (automatizari, masurari, actionari, software industrial, sisteme de comunicatie, calculatoare industriale, automate programabile-regulatoare, elemente de executie, component si sisteme electrice si electronice, echipamente de laborator etc.).

In zilele de 10 si 11 mai 2011, la Targ se va desfasura si un simpozion, in cadrul caruia vor sustine prezentari zece companii precum si specialisti din invatamantul tehnic superior si din organisme guvernamentale cu atributiuni conexe tematicii evenimentului. Pe marginea acestor prezentari vor avea loc dezbateri asupra ultimelor noutati pe plan mondial. Intrarea este libera.

Despre Syscom 18:

Infiintata in 1991, Syscom 18 este o companie recunoscuta pe piata de automatizari si sisteme de masura din Romania. Companie distribuitoare, producatoare, furnizoare de servicii "la cheie" si integrator de sistem totodata, Syscom 18 a livrat de-a lungul timpului si continua sa livreze echipamente de inalta calitate, instalatii sau sisteme catre mai bine de 800 de clienti in Romania, Siria, Bulgaria, Kazakstan, Iordania, Ungaria si Iran.

 Citeste mai multe despre     | 
  513 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by