newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Speakerii de la ROMANS conduc afaceri de peste 2 miliarde euro


PDF Print
A | a
E-mail
de United | Vineri, 24 septembrie 2010, 10:17 webReleases | Industrii

Logo_Romans | Foto: webPR.ro
ROMANS - The Romanian Manufacturers Summit va reuni astfel companii precum Nokia Romania, Broadhurst Industrial Management (Guban, Electroaparataj, Electrotehnica, UMEB, Tweencall, Energoutilaj, Romlux Lighting, Spiact Craiova, Sudarec etc.), Romet, Pasmatex, BanuInvest si multe altele, care vor impartasi experienta si ideile lor in cadrul singurei conferinte dedicate producatorilor de top din Romania. De asemenea, vor fi sustinute prezentari de catre Borbely Karoly, secretar de stat al Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (patronul evenimentului) si Bogdan Dragoi, secretar de stat al Ministerului Finantelor Publice.

"ROMANS este un forum al industriasilor care in ciuda contextului trecator cred in dezvoltarea industriala a Romaniei si au taria s-o afirme. ROMANS este conferinta unde industriasii din Romania, fie companii autohtone sau internationale, se intalnesc ca sa aiba o intelegere profunda a sectorului de productie in intregul lui. Se intalnesc ca sa identifice provocari comune si sa gaseasca solutii de iesire. Se mai intalnesc ca sa compare diferite modele de business de succes si pentru a gasi solutii pentru optimizarea propriilor modele de business.", declara Dan Cirstea, Managing Partner United.

Dezvoltarea industriala a Romaniei si viitorul industriilor producatoare sunt principalele teme de discutie la ROMANS. Pentru a se construi o perspectiva cat mai completa si a contura o directie optima pentru jucatorii din sector, am invitat la ROMANS vorbitori din diverse sectoare cu influenta in industria romaneasca: Karoly Borbely - Secretar de Stat, Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Monica Suciu - Director Financiar Nokia Romania, Codrut Pascu - Managing Director, Roland Berger, Adrian Rus - Presedinte, Broadhurst Industrial Management, Ivan Lokere - CEO, Alinso, Radu Boitan - Director Investment, King Sturge, Florin Furdui - CEO, Portland Trust, Constantin Toma - presedinte ROMET, Prof. Dr. Ovidiu Nicolescu - Presedinte Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, Maria Grapini - Presedinte Pasmatex, Cornel Vintila - Presedinte Grup BPM Wave -Edata, Emil Bobocea - Regional Sales Director Epicor,  Bogdan Dragoi - Secretar de Stat, Ministerul Finantelor Publice, Florentin Banu - Presedinte BanuInvest, Cezar Coraci - Presedinte UGIR 1603, Dan Constatinescu - Managing Director, UniCredit Leasing.

Evenimentul este realizat in parteneriat cu Alinso Group si Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania.

Pentru informatii suplimentare referitoare la parteneriate si pachete de sponsorizare va rugam sa o contactati pe Claudia Cioc, e-mail claudia.cioc[at]unitedcom.org.

Pentru parteneriate media si detalii despre agenda evenimentului va rugam sa o contactati pe Mihaela Iacob, e-mail mihaela.iacob[at]unitedcom.org.

United este o agentie de marketing full-service, specializata in oferirea de servicii de consultanta si management al proiectelor de marketing strategi. United ofera o gama de servicii care cuprinde consultanta de marketing, branding, publicitate, organizare evenimente & conferinte, online marketing, PR.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  638 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings