newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: In 2010 piata de automatizari industriale a scazut dramatic fata de 2008


PDF Print
A | a
E-mail
de MoreThanPub | Luni, 20 septembrie 2010, 12:50 webReleases | Industrii

Pentru companiile romanesti furnizoare de solutii si echipamente tehnologice si industriale, targetul de vanzari pe plan national in 2010 a scazut considerabil, o parte dintre companii orientandu-se catre export. "Anul acesta am avut trei tinte, una optimista de 15 milioane euro, una de supravietuire de 12 milioane euro si una de avarie de 10 milioane euro. Din pacate ne indreptam catre cea de-a treia, cu toate eforturile noastre de a gasi noi proiecte. Si exportul, desi ramane o alternativa, va fi mai mic decat anul trecut, atingand o valoare in jurul a 600.000 euro. Suntem in competitie pentru mai multe proiecte internationale, dar nu cred ca se vor materializa anul acesta", declara Ion Andronache.

 In acest context, planurile de dezvoltare pentru urmatorii doi ani pentru companiile din automatizari industriale urmaresc eficientizarea activitatii de distributie si productie echipamente, iar masurile anti-criza sunt reprezentate in general de reducerea cheltuielilor si a personalului prin desfiintarea unor posturi nu neaparat necesare si de intensificarea eforturilor de a gasi noi lucrari. "Pentru Syscom 18 este important sa mentinem colectivul de specialisti si chiar sa angajam ingineri de mare valoare. Investim astfel in calitatea lucrarilor executate si incercam sa valorificam orice nisa si orice slabiciune a concurentilor nostri", explica presedintele Syscom 18.

Despre Syscom 18

Infiintata in 1991, Syscom 18 este o firma cu capital integral romanesc, specializata in automatizari industriale si sisteme de masura. Furnizor de servicii "la cheie", Syscom 18 are peste 500 de clienti in Romania, Orientul Mijlociu si Asia Centrala. Cele mai multe aplicatii au fost in industria petrolului si a gazelor naturale dar si in industria cimentului, ceramicii,  farmaceutica, metalurgica etc.

Printre cei mai importanti clienti de-a lungul anilor, se numara Petrom, Romgaz, Transgaz, Rafo, Mittal Sidex, Inspet, Condmag, Armax, Confind, Arpechim, Petrobrazi, Rominserv, ANRS. incepand cu anul 2000, Syscom 18 a  executat lucari si in afara tarii, in Siria, Kazakstan, Iran, Libia, Bulgaria, Ungaria.

Componentele echipamentelor livrate sunt produse de firme renumite, respectand standarde superioare de calitate. Syscom 18 a semnat contracte de distributie exclusiva cu peste 50 de firme din Europa, SUA sau Japonia. Are cca 150 de angajati, 10 filiale in tara si un volum total de vanzari de aproximativ 22 milioane euro (2007).

Persoana de contact:
Silvia Popescu
PR Officer MORE THAN PUB
E-mani: silvia.popescu[at]morethanpub.ro

 Citeste mai multe despre     |   | 
  421 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings