newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Dobrogea Grup a lansat portalul www.dobrogeabenecol.ro


PDF Print
A | a
E-mail
de Raluca Popescu | Luni, 30 august 2010, 10:30 webReleases | Industrii

Dobrogea Grup anunta lansarea oficiala a portalului www.dobrogeabenecol.ro, platforma online ce ofera informatii detaliate cu privire la produsul Dobrogea-Benecol, prima paine functionala din Romania cu rol in reducerea colesterolului.

Construit dupa o structura care sa se apropie de modelul implementat la nivel international pentru brandul Benecol®, portalul www.dobrogeabenecol.ro este realizat astfel incat atat consumatorii, cat si specialistii din domeniul sanatatii care il acceseaza sa poata afla cat mai multe informatii si noutati cu privire la produsul Dobrogea-Benecol.

Portalul www.dobrogeabenecol.ro cuprinde sectiuni dedicate beneficiilor si eficacitatii pe care painea Dobrogea-Benecol le are asupra organismului uman.  Informatiile sunt redate intr-o maniera complexa, dar bine structurata, astfel incat sa permita nu numai specialistilor din sanatate, dar si oamenilor simpli sa inteleaga mecanismul prin care consumul acestui produs contribuie la scaderea colesterolului.

Specialistii de la Dobrogea Grup nu sunt doar deschizatori de drumuri in ceea ce priveste lansarea unor produse in premiera pentru piata romaneasca, ci si adeptii alinierii la noile tehnologii de comunicare prin care sa isi promoveze produsele. Mai mult decat atat, pentru painea Dobrogea-Benecol a fost creat si un cont pe Facebook pentru a facilita comunicarea si conexiunea cu  amatorii retelelor de socializare, care isi pot manifesta intr-un mod inedit (prin binecunoscutul buton Like) interesul sau curiozitatea cu privire la acest produs.

www.dobrogeabenecol.ro este o resursa online care contine informatii de utilitate despre produsul Dobrogea-Benecol, prima paine functionala din Romania cu rol de scadere a colesterolului. Dobrogea-Benecol este o paine produsa din faina integrala de secara, cu esteri de stanli din plante (Benecol®), ingrediente active cu rol dovedit clinic in reducerea colesterolului. Ingredientul Benecol® a fost desemnat in ianuarie 2009 drept una dintre cele mai mari zece descoperiri in nutritie, de catre Jurnalul European de Nutritie Clinica, in cadrul unui sondaj la care au participat unii dintre cei mai renumiti specialisti in nutritie, la nivel mondial.

Pentru consumatori, platforma Dobrogea-Benecol ofera, de asemenea, un dictionar medical in care sunt explicati termeni cu privire la colesterol si bolile cardiovasculare, precum si o categorie dedicata sfaturilor medicale. Cat priveste cercetarea, o practica agreata mai mult de specialistii din domeniul sanatatii, acestia pot citi pe portalul www.dobrogeabenecol.ro un "Istoric al primelor descoperiri despre stanolii din plante", si se pot informa in acelasi timp despre viitoarele evenimente Dobrogea-Benecol.

Painea Dobrogea-Benecol a fost lansata la inceputul lunii iunie de catre de compania Dobrogea Grup, unul dintre principalii producatori din industria de  morarit-panificatie din Romania. Evenimentul de lansare, gazduit de Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, s-a desfasurat sub inaltul patronaj al Academiei de Stiinte Medicale din Romania, precum si al Federatiei Academiilor de Stiinte Medicale din Europa.

Prin introducerea pe piata a painii Dobrogea-Benecol, romanii s-au alaturat astfel milioanelor de oameni din peste 30 de tari din intreaga lume care consuma produse Benecol®, pentru a avea o inima sanatoasa.

www.dobrogeabenecol.ro

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  397 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings