newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Producator de branzeturi din judetul Alba, premiat la Interlacta 2010


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Marţi, 8 iunie 2010, 16:04 webReleases | Industrii

Unirea, jud. Alba, 8 iunie 2010 - Brandul Unilact a primit premiul “Better Packaging 2010”, pentru cel mai bun ambalaj de pe piata romaneascã de bunuri alimentare, ambalaje produse pe o masinã Multivac, in 2010. Criteriile de acordare a premiilor au fost eficienta, inovatia, design-ul si impactul asupra pietei.

Competitia a fost organizatã in premierã in Romania, in cadrul „Interlacta 2010", iar premiul a fost acordat de Multivac, liderul mondial in solutii de ambalare. Ambalajele premiate fac parte din noua strategie de packaging a produselor Unilact, implementatã anul acesta, conceptul grafic fiind realizat de agentia Trend Communication, Cluj-Napoca.

Concursul de degustare organizat in cadrul conferintei „Interlacta 2010” a confirmat, pentru al doilea an consecutiv, calitatea branzeturilor Unilact, prin premiile de excelentã primite la categoriile „Telemea de vacã” si „Mozzarella”.

A treia editie „INTERLACTA – Expo – Conferinta Internationalã in Industria Laptelui“ a fost organizatã in Piata Sfatului din Brasov, in perioada 3-5 iunie 2010.

Branzeturile sub brandul Unilact au fost lansate pe piata din Romania in anul 2004. Produsele Unilact se comercializeazã in toatã tara, in retelele de hipermarketuri Kaufland, Carrefour si Auchan. Incepand din 2009, branzeturile Unilact se comercializeazã si pe piata europeanã.

SC Unichim SRL, care detine brandul Unilact, este o companie privatã cu capital integral romanesc, care dezvoltã intreaga gamã de activitãti necesare producerii de lactate, de la agricultura vegetalã si cresterea animalelor, panã la productia efectivã si ambalarea branzeturilor.

Gama Unilact include atat produse traditionale (telemea, cascaval, branzã de burduf), cat si produse internationale (mozzarella). SC Unichim SRL are in prezent 80 de angajati si a incheiat anul 2009 cu o cifrã de afaceri de 9,3 milioane RON, in crestere cu 10% fatã de 2008.

 Citeste mai multe despre     | 
  604 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by