newsletter rss
HotNews.ro

Agentia de Print investeste in transformarea digitala


PDF Print
A | a
E-mail
de AdrianaCocirta | Vineri, 19 ianuarie 2018, 11:24 webReleases | Industrii

Transformarea digitala este un fenomen real, care impacteaza intr-o maniera semnificativa companiile la nivel national si international. In Romania, tot mai multi manageri ii inteleg adevarata amploare si incearca sa ii maximizeze impactul in folosul companiei pe care o reprezinta.

Transformarea digitala are mai multe dimensiuni pe care acestia le pot exploata: centrarea pe cloud, orientarea spre mobilitate si internalizarea tehnologiilor avansate in operatiunile zilnice, interpretarea datelor analitice si beneficiile generate clientului de accentul pus pe inovare.

"Investitia in digitalizare pe care a facut-o Agentia de Print a avut drept scop principal eficientizarea operationala si cresterea rezultatelor economice bazata pe procesul de luare a deciziilor cu impact pe termen mediu si lung, in detrimentul celor pe termen scurt. Ne dorim sa avem inca un avantaj competitiv printr-o articulare viabila a strategiei noastre de business si sa generam plus valoare pentru toti partenerii nostri de afaceri." spune Calin Pascu - General Manager Agentia de Print.

Procesul de digitalizare a companiei va continua si anul acesta deoarece adaptarea la noile tehnologii si plasarea acestora in centrul procesului de dezvoltare reprezinta una dintre prioritatile strategice pentru Agentia de Print. De peste 5 ani, Agentia de Print - prima companie romaneasca de brokeraj de tipar - a dus la bun sfarsit proiecte complexe de print pentru companii de referinta din tara, din domenii precum: banking, FMCG, IT etc. Din portofoliul companiei fac parte: Garanti Bank, Profi, Cinema City, Fortuna, Cramele Recas, Sky Group, DB Group, Hewlett Packard, Lifecare si multi altii. 
  78 vizualizari


Ultimele comunicate

Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by