newsletter rss
HotNews.ro

4 aparate de masura pe care orice specialist tehnic ar trebui sa le aiba


PDF Print
A | a
E-mail
de ronexprim | Luni, 15 ianuarie 2018, 9:59 webReleases | Industrii

Ronexprim este de peste 25 de ani o prezenta constanta si de mare notorietate pe piata de aparate de masura si control, echipamente de cantarire electronica si echipamente de laborator din Romania. Inca din 1991, gama de produse s-a extins treptat, pentru a satisface cerintele pietei, fara insa a face rabat de la calitate si performanta.

Inca din 1991, Ronexprim ofera specialistilor din domeniile tehnologice cele mai eficiente si moderne aparate de masura existente pe piata, cele mai bune servicii de consultanta, dar si garantii extinse, de la 2 ani pana la garantia pe viata. Iata mai jos cele mai apreciate aparate de masura din oferta Ronexprim:

1. Analizoare de energie. Aceste aparate de masura sunt ideale pentru profesionistii din domeniul electric, fiind foarte utile in evaluarea functionalitatii aparaturii in parametrii normali. Analizoarele de energie de la Fluke trebuie sa faca parte din trusa cu scule a oricarui specialist, datorita functiilor moderne si a rapiditatii cu care sunt obtinute informatiile necesare. Aceste aparate de masura au un afisaj mare, LCD, cu luminozitate reglabila, spatiu de stocare interna intre 8 si 32 de GB, interfete si sincronizare USB si permit afisarea sub forma de tabele, unde si grafice.

2. Osciloscoape. Aceste aparate asigura masurarea semnalelor de tensiune electrica avand frecventa constanta, dar si masurarea simultana a mai multor semnale de tensiune care evolueaza. Pe langa analiza matematica a semnalelor, capacitatea de a memora date, tiparirea si salvarea lor prin memorare in format digital, osciloscoapele digitale sunt aparate de masura care beneficiaza si de diferite modalitati de reglare si moderare. Printre acestea se numara amplificarea semnalelor de intrare si reglarea punctului lor de zero, intensitatea punctului luminos (spot), modul de declansare trigger si tipul de grafic t-x sau t-y.
 
3. Camere de termoviziune. Camerele de termoviziune de la Fluke sunt aparate de masura care ofera masuratori precise, gratie lentilelor de 180 de grade, cu care se pot vizualiza si studia in amanunt imaginile in infrarosii. Aceste camere de termoviziune beneficiaza si de optiunea SuperResolution, care permite obtinerea unor imagini de o calitate net superioara altor modele de pe piata. Alte avantaje ale acestor aparate de masura includ: touchscreen-ul de 5,7 inch pentru navigarea, capturarea si analizarea mai rapida a imaginii, focalizarea avansata manuala sau digitala in functie de nevoi si aplicatia Fluke Connect. Aceasta permite transferul sigur si rapid al rezultatelor masuratorilor catre smartphone-urile colegilor din echipa tehnica, pentru interventii mai prompte si o coordonare mai eficienta. In prezent, peste 20 de dispozitive se pot conecta la aplicatia Fluke Connect.

4. Multimetre digitale. Acestea sunt aparate de masura avansate, care masoara cei mai importanti parametri ai curentului electric si nu numai: capacitatea, frecventa, continuitatea si testarea tranzistorilor. In plus, aplicatia Fluke Connect permite trimiterea rapida a datelor masurate si a rezultatelor catre ceilalti colegi, pentru rezolvarea rapida a oricarei defectiuni, dar si pentru salvarea si partajarea masuratorilor catre mai multe smartphone-uri din echipa tehnica.

Ronexprim este de peste 25 de ani o prezenta constanta si de mare notorietate pe piata de aparate de masura si control, echipamente de cantarire electronica si echipamente de laborator din Romania. Inca din 1991, gama de produse s-a extins treptat, pentru a satisface cerintele pietei, fara insa a face rabat de la calitate si performanta.
  102 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by