newsletter rss
HotNews.ro

Detii o ceainarie? 3 tips & tricks pentru o afacere de succes!


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Vineri, 27 octombrie 2017, 14:51 webReleases | Industrii

ceainarie | Foto: webPR.ro

Daca esti proprietarul unei ceainarii, sezonul de toamna poate fi o perioada extrem de profitabila pentru tine. Vremea ploioasa, temperaturile scazute si atmosfera nostalgica determina din ce in ce mai multe persoane sa inlocuiasca iesirile in cafenele si puburi cu dupa-amiezi linistite, petrecute in compania celor dragi si a unui ceai fierbinte.


De aceea, este momentul sa profiti de ocazie si sa le oferi clientilor fideli, dar mai ales potentialilor clienti, cele mai bune conditii pentru petrecerea timpului liber. Citeste, mai departe, acest articol pentru un plus de inspiratie!


Iata 3 tips-uri pentru ca afacerea ta sa fie prospera in sezonul ploios!

 

1. Pune accentul pe igiena!

 

O locatie in care oamenii vin pentru a se relaxa si pentru a se simti confortabil nu poate prospera fara o igiena desavarsita. O incapere aglomerata, unde ordinea lipseste cu desavarsire nu va atrage niciun client. Totodata, daca atunci cand vor privi pe fereastra, oaspetii vor observa ca geamurile nu sclipesc de curatenie, acestia nu vor fi, cu certitudine, fericiti. Asadar, gasesti raclete pentru geamuri la Sanito, alaturi de alte produse profesionale de curatat. Investeste in acest aspect si vei observa cum businessul tau se dezvolta armonios si atrage din ce in ce mai multe persoane!

 

2. Creeaza o atmosfera completa!

 

Mediul ambiant este, de asemenea, extrem de important. Incearca sa stimulezi toate simturile oaspetilor tai, pentru a-i face sa se simta special si sa se relaxeze complet. Un aspect-cheie este mirosul incaperii, care poate functiona ca o „semnatura” a localului tau. Pe langa mireasma imbietoare a ceaiului, intra pe https://www.sanito.ro/odorizante-camera si alege o aroma potrivita. Poti opta pentru o varianta fructata sau chiar pentru una fresh. In plus, ilumineaza discret spatiul, pentru a reda o atmosfera relaxanta si intima, si opteaza pentru canapele confortabile.

 

3. Ofera doar produse premium!

 

O ceainarie care se respecta va pune intotdeuna accent pe calitate produselor. Creeaza un meniu format numai din ceaiuri atent selectionate, din surse ecologice. De asemenea, varietatea este obligatorie, daca doresti sa starnesti curiozitatea clientilor si sa ii faci sa revina in localul tau. Atunci cand proiectezi meniul, creeaza categorii separate (ceai negru, verde, alb, Rooibos etc.), pentru ca vizitatorii sa aiba o viziune clara. De asemenea, ofera, in dreptul fiecarui sortiment, o scurta descriere, care sa le faca alegerea mai usoara.

 

Acestea fiind spuse, daca esti proprietarul unui astfel de local, profita de sezonul actual si maximizeaza-ti rezultatele, luand in considerare sfaturile utile prezentate mai sus!
  



28 vizualizari




WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by