newsletter rss
HotNews.ro

Iridex Group mizeaza pe tehnologie smart


PDF Print
A | a
E-mail
de Romanita Oprea | Luni, 23 octombrie 2017, 13:25 webReleases | Industrii

Iridex Group a fost recunoscut pentru activitatea sa prelungita si efortul depus in promovarea solutiilor inteligente, prin castigarea "Premiului de Excelenta"€ la categoria Smart Building, in cadrul Galei Smart City Industry Awards 2017. Evenimentul s-a aflat la a doua editie si a avut loc la Bucharest Business Breakfast.


"€œIridex Group se alatura eforturilor facute si proiectului generat de Primaria sectorului 1 pentru un aer curat. Noi intentionam sa monitorizam calitatea aerului de la Depozitul de deseuri Chiajna in timp real, pe niste plasme pe care sa le amplasam in acest sector pentru ca toti cetatenii sa stie exact calitatea aerului. Alaturi de partenerii nostri de la Telekom, implementam proiecte de Smart Waste Management, astfel incat, pe principiul "cetateanul plateste", fiecare consumator sa plateasca exact pentru cat deseu produce. Suntem foarte interesati de conceptul si produsul de cladiri cu eficienta energetica maxima, si impreuna cu partenerul nostru GE Lighting vom implementa produse de Smart Lighting,"€ a declarat€“ dl dr. ing. Valentin Feodorov, director general Iridex Group Plastic.


"€œNoi vrem sa socatem in evidenta urmatorul aspect: incepand din aceasta seara, de maine si in toti anii care vor urma, Iridex goes Smart! Iridex goes Digital!"€ a adaugat la randul sau dna Adriana Mircea, director dezvoltare afaceri Iridex Group Plastic.

 

Anul acesta, in cadrul Galei Smart City Industry Awards, s-au acordat premii in categoriile "Project of the Year", "Best IoT Company"€, "€œBest Open Data Company"€, "Best Mobility Project"€, "Bank of the Year"€, "Best Law Firm", "Best Investor", "€œArchitect of the Year"€, "€œBest FM Company"€, "Best Infrastructure Company"€, "Best Technology Company", "Best Management Team", "Best Water Project", "€œBest Smart Home Product"€, "€œBest Waste Company", "€œBest Economy eGov"€, "€œBest Energy Project"€.

 

Juriul a fost format din: Ex-Ministrul Fondurilor Europene- Aura Raducu, Expert Comisia Europeana - €“Sarolta Besenyei, Prorector Universitatea Ecologica- Conf. Univ. Dr. Ciprian Caragea, Expert Fiscalitate -Prof. Univ. Spiru Haret - Aurelian Baluta, Academia de Politie A.I. Cuza -€“ Lect. Univ. Dr. Mihai Marcoci, Institute for Urban Fellow Aliance by Johns Hopkins University, Washington - Ph.D. Mircea Enache , Lector SNSPA -€“ Dr. Catalin Vrabie, Program Manager External Relation of Nuclear Safty and Security at European Commission  - Dr. Olivia Comsa, Expert Fiscalitate -€“ Dr. Sorin Robu, Expert International de Mediu - Dr. Serena Adler, Expert in Energie - Drd. Ing. Ec. Ionut Ciobanu.

 

Presedintele juriului a fost Sarolta Besenyei -€“ Expert Comisia Europeana, iar Secretarul General al Juriului Dr. Sorin Negrea.

 

Criteriile care au stat la baza acordarii premiilor in acest an au fost: natura inovatoare si creativitatea tehnologiei sau serviciului propus; viabilitatea economica a proiectului si potentialul acestuia de a crea locuri de munca; potentialul solicitantului de a dezvolta un proiect cu impact global; gradul de originalitate a proiectului; impactul pe care proiectul il are in mediul de implementare (local, national sau global); acuratetea prezentarii produsului/serviciului.

 

Smart City Industry Awards este un eveniment organizat de Asociatia Romana pentru Smart City si Mobilitate in parteneriat cu Bucharest Business Breakfast si CCIR - Camera de Comert si Industrie a Romaniei si are menirea sa premieze principalele proiecte, companii si personalitati ale industriei Smart City. In fiecare sunt pemiate si recunoscute meritele celor care fac orasele mai locuibile, mai eficiente, fiind promovate in special acele proiecte care fac viata locuitorilor mai usoara. 


  130 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by