newsletter rss
HotNews.ro

Anditools lanseaza un nou site, oferind livrare gratuita la comenzi mai mari de 349 RON


PDF Print
A | a
E-mail
de TopSEO | Joi, 20 iulie 2017, 17:55 webReleases | Industrii

anditools | Foto: webPR.ro
Dupa peste 20 de ani de activitate pe piata producatorilor de echipamente de lucru si protectie a muncii, Anditools isi lanseaza o noua platforma online, de unde antreprenorii din domeniul constructiilor isi vor putea cumpara materiale si unelte, la cele mai mici preturi. De asemenea, noul site vine cu o interfata si un sistem de procesare care faciliteaza o cumparare si o livrare mai rapida a echipamentelor.

Intr-o lume in care fiecare dintre cei care dezvolta afaceri cauta solutiile cele mai rapide, este important sa putem raspunde rapid clientilor cu echipamente de calitate superioara, atunci cand acestia au nevoie de ele.

De aceea, pentru a veni in sprijinul oamenilor de afaceri care sunt in permanenta in miscare si au nevoie sa gaseasca cat mai repede produsele de care au nevoie, Anditools a lansat un nou site. Astfel, clientii vor putea accesa mai simplu, de oriunde, toate informatiile legate de produsele Anditools si vor putea face comenzi online doar din cateva clickuri.

Punand pe piata o gama larga de produse si echipamente de protectie, magazinul online  ofera mai multe posiblitati de filtrare si cautare rapida, care conduc la o identificare cat mai precisa si intuitiva a produsului dorit.

Pe langa echipamentele de lucru si cele de protectie a muncii, Anditools mai produce si comercializeaza, de peste opt ani, materiale de constructii, unelte si utilaje pentru constructii, scule electrice, dar si echipamente pentru instalatii termice.

Fiecare dintre produsele comercializate de Anditools beneficiaza de o garantie de conformitate care este valabila timp de doi ani, pentru produsele noi. In cazul produselor la mana a doua, aceasta garantie se reduce la o perioada de un an.

Pentru ca achizitia echipamentelor sa fie cat mai simpla, Anditools.ro vine si cu un sistem de livrare inovator, facand tot posibilul sa reduca costurile si timpul de livrare pentru fiecare echipament.

Astfel, costul de livrare a produselor care cantaresc sub un kilogram va fi de 29 de lei in tara, iar pentru comenzile care au o valoare de peste 349 RON, livrarea va fi gratuita, cu exceptia produselor agabaritice.

Avand experienta situatiilor in care clientii au nevoie urgenta de un produs, Anditool garanteaza acum o procesare a comenzilor care dureaza nu mai mult de cateva ore. Dupa ce comanda a fost procesata, firma de curierat va livra echipamentele in termen de una sau doua zile, dupa caz. De asemenea, clientii pot ridica produsele si direct de la sediul firmei.

Pentru mai multe te detalii si informatii despre produsele noastre va invitam sa vizitati website-ul: https://anditools.ro.
  101 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by