newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Sistem automat plata parcare Qntra - control desavarsit!


PDF Print
A | a
E-mail
de Qntra | Miercuri, 7 decembrie 2016, 12:40 webReleases | Industrii

    Acum va ganditi cum functioneaza un sistem automat plata parcare si cum ajuta cursul activitatilor dumneavostra zilnice? Compania Qntra s-a gandit la nevoile posesorilor de autovehicule sau a proprietarilor de spatii cu parcare care doresc sa ofere servicii de calitate la randul lor, clientilor, si au conceput un sistem complex plata parcare.

   Sistemele plata parcare Qntra reprezinta una dintre cele mai bune solutii de control al accesului in parcarile cu plata, fiind adapatabile diferitelor zone. Acest sistem se defineste prin o organizare precisa a traficului din cadrul parcarii fiind atent supravegheate atat intrarile, cat si iesirile.

Investitie pe termen lung!

    Un sistem plata parcare Qntra este o investitie de calitate superioara, deoarece compania lucreaza cu echipe profesioniste care stiu sa faca diferenta intre cantitate si calitate. Garantam pentru functionalitatea pe termen lung deoarece produsele sunt fabricate din materiale dure care rezista in orice fel de conditii.

    Se recomanda un sistem automat plata parcare Qntra pentru parcari cu trafic intens, in special in cadrul orelor de varf cand parcarea este suprasolicitata,iar un astfel de sistem poate masura eficient timpul petrecut in parcare de fiecare autovehicul, calculand tariful aferent stationarii.

    Zonele in care parcarile automatizate cu un sistem automat plata parcare reprezinta un avantaj sunt centrele comerciale, cladiri de birouri, hoteluri, aeroporturi, cladiri rezidentiale sau administrative.   

Un sistem complet pentru siguranta!

Sistemele automate plata parcare Qntra sunt sisteme complete ce asigura o functionare optima datorita componentelor performante. Astfel, un sistem Qntra este alcatuit din:

  • Unitatea de intrare Qntra Qpm 100 - dispozitivul care elibereaza automat tichete la intrarea in parcare si ofera acces rapid in cadrul parcarii;
  • Unitatea de iesire Qntra QPM 200 - terminalul care are rolul de a scana tichetul la iesirea din parcare;
  • Unitatea automata de plata Qntra QPM 1000 - dispozitivul care incaseaza taxa de parcare aferenta timpului petrecut in parcare;
  • Terminalul de validare Qntra - scaneaza codul de pe tichetul emis de unitatea de plata si valideaza tichetul pentru iesirea din parcare sau pentru extinderea timpului de stationare.

 

     Toate aceste componente transforma sistemul automat plata parcare Qntra intr-unul performant si sigur, iar intregul proces de plata a stationarii in cadrul unei parcari este simplu de realizat si se efectueaza in cel mai scurt timp.

     Acum veti intelege ce inseamna tehnologie avansata si utilizarea acesteia in avantajul dumnevoastra!


  32 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by