newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Filtre cu osmoza inversa de la Clack.ro: beneficiile asupra apei de baut


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Luni, 4 iulie 2016, 17:29 webReleases | Industrii

filtre osmoza inversa | Foto: webPR.ro

Filtre cu osmoza inversa se gasesc pe site-uri specializate in acest sens, cum este Clack.ro.  Aici, orice persoana care doreste un filtru bun de apa, poate sa vada care sunt modelele de pe piata de profil (despre care puteti afla toate informatiile accesand acest link: https://www.clack.ro/filtre-statii-apa-osmoza-inversa/) si cum il pot alege pe cel mai potrivit, astfel incat sa obtina o apa perfect pura ideala pentru baut si consumul din locuinta sau chiar cel industrial, acolo unde este cazul.


Purificatoarele de apa cu osmoza inversa curata apa de impuritati


Purificatoarele de apa cu osmoza inversa de la Clack.ro sunt de un real folos in orice gospodarie sau in domeniul industrial, intrucat elimina impuritatile si contaminanti  din apa, atat de nocivi pentru sanatate, pe termen lung.


  • Pentru sanatatea intregii familii, filtrele cu osmoza inversa se recomanda a fi instalate la robinet, pentru a obtine o apa purificata, curatata de reziduuri si impuritati ce pot duce la aparitia de probleme de sanatate. Particulele nocive din apa sunt absorbite de filtrul de apa prin osmoza inversa, obtinandu-se o apa sanatoasa, indicata pentru consum.
  • Un filtru cu osmoza inversa reda o apa de calitate pura, atat microbiologic, cat si organic. Pe site-ul de prezentare Clack.ro, persoanele care doresc sa isi monteze un filtru de apa cu osmoza inversa vor gasi toate informatiile despre aceste produse, atat de necesare in orice gospodarie sau afacere in care apa este implicata, pentru consumul de catre oameni.
  • Filtrele cu osmoza inversa sunt folosite si in zona comerciala si cea industriala, avand numeroase aplicatii practice. Acestea sunt utilizate tot mai des, deoarece fenomenul de osmoza inversa folosit da un randament foarte bun in purificarea apei.


Filtrul cu osmoza inversa de la Clack.ro: cum functioneaza?


Osmoza reprezinta un fenomen natural care apare intre doua lichide care au concentratii diferite de ioni. Aceste lichide se separa prin intermediul unei membrae semipermeabile. In urma acestui fenomen, sunt transferate molecule de apa ce au o concentratie de ioni mai mica spre cel care are o concentratie de ioni mai mare. Schimbul are loc tocmai pentru ca cele doua lichide sa aiba, la final, concentratii de ioni egale.


Membrana unui filtru de apa cu osmoza inversa este cheia in purificarea apei, deoarece aceasta nu permite difuzia materiilor dizolvate care fac parte din solutia ce are o concentratie de ioni mai concentrata catre cea mai scazuta, ci invers. Deplasarea de lichid, in acest sens, produce o diferenta de nivel care va genera, la randul ei, o presiune numita presiune osmotica.


Prin folosirea unui filtru de apa cu osmoza inversa are loc reducerea nivelului salinitatii, aici intrand sulfati, nitrati si fosfati. Mai mult, deoarece microorganismele care se regasesc in apa si materiile organice si anorganice sunt mai mari, ca dimensiuni moleculare, decat porii membranei filtrului, ele nu au cum sa treaca de cealalta parte. De aceea, filtrul cu osmoza inversa este eficient in procesul de purificare a apei, facandu-o potabila si buna pentru consum imediat.


Pentru informatii privitoare la filtrele de apa cu osmoza inversa, puteti accesa link-ul catre pagina oficiala sau sa sunati la numarul de telefon 0749 661 835. De asemenea, puteti scrie pe adresa de e-mail office@clack.ro.

  188 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by