newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Evocasa Orizont, suburbia occidentala a orasului Ploiesti


PDF Print
A | a
E-mail
de MoreThanPub | Joi, 28 iulie 2011, 9:15 webReleases | Imobiliare

Evocasa Orizont | Foto: webPR.ro
In Ploiesti, Adama a construit ansamblul rezidential Evocasa Orizont care include 19 vile de tip duplex si 6 blocuri de 4 etaje. Evocasa Orizont cuprinde atat garsoniere, cat si apartamente de 2, 3 si 4 camere ce beneficiaza de finisaje de cea mai buna calitate si care sunt prevazute cu toate utilitatile.

Locatia ansamblului este in zona metropolitana a Ploiestiului, la o distanta de numai 10 minute cu masina de centrul Ploiestiului si cu toate facilitatile la indemana: scoli si gradinite, piete si centre comerciale, spitale si policlinici, Sectia de Poliţie, centrul postal, centre administrative, parcuri si zone amenajate pentru copii.

Obiectivele noastre nu vizeaza doar oferirea de locuinte la standarde inalte, ci si facilitarea formarii de comunitati in cadrul ansamblurilor noastre. Pentru ca stim ca pentru clientii nostri sunt importante si aspectele sociale, incercam pe cat posibil sa proiectam ansamblurile noastre de asemenea natura, incat sa existe cat mai multe spatii de relationare si relaxare pentru locuitorii ansamblurilor, precum sunt spatiile verzi si spatiile de joaca pentru cei mici. In acest fel, speram ca in fiecare ansamblu Adama sa se formeze o comunitate mica, dar solida intemeiata pe ajutor, prietenie si intelegere, apreciaza domnul Asher Lax, VP Marketing & Sales Adama. Desi se doreste formarea de comunitati in cadrul cartierelor rezidentiale, acestea sunt dotate cu gradini proprii, terase, dar si  sisteme de protectie: portar 24h/24h, bariera la intrarea in proiect pentru a satisface toate nevoile de intimitate.

Imbinarea de blocuri cu 4 etaje si de vile, acompaniata de intentia de a crea nu doar un cartier, ci o adevarata comunitate, ofera ansamblului un aer de dezvoltare occidental ce va conduce treptat la formarea unei reale suburbii ploiestene.
  412 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by