newsletter rss
HotNews.ro

CBRE este consultant de inchiriere pentru proiectul Willbrook Platinum Business & Convention Center


PDF Print
A | a
E-mail
de United | Luni, 13 august 2018, 14:57 webReleases | Imobiliare

Willbrook Platinum Business & Convention Center, proiect dezvoltat de compania britanica Willbrook International, este complexul de birouri cu cel mai mare centru privat de conferinte din Romania.


In ultimele 12 luni au fost inchiriate spatii de birouri ce reprezinta 40% din suprafata complexului;

CBRE a intermediat, pentru acest proiect, tranzactii de inchiriere cu nume importante, printre care: Pfizer Romania, Samsung Romania, Sarantis Romania, Impact Developer.


MediHelp International deruleaza in perioada iulie - septembrie 2018, o campania de constientizare Tu ai un partener de incredere pentru sanatatea ta? pentru a semnala necesitatea unei vieti sanatoase. Scopul actiunii este acela de a atrage atentia romanilor asupra importantei starii lor de sanatate si asupra investitiei necesare in procesul de prevenire a afectiunilor medicale. 


CBRE, liderul mondial si national pe piata de consultanta imobiliara, este consultant de inchiriere pentru Willbrook Platinum Business & Convention Center, complex ce incorporeaza spatii de birouri verzi de clasa AAA, precum si cel mai mare centru privat de conferinte din tara. Acesta are o capacitate de circa 3.000 de persoane, depasit la nivel national doar de Centrul International de Conferinte din incinta Palatului Parlamentului. Proiectul este situat in Bucuresti, in zona Baneasa, si este dezvoltat de compania britanica Willbrook International. In ultimele 12 luni, au fost inchiriate spatii de birouri ce reprezinta 40% din suprafata complexului, iar reprezentantii CBRE se afla in discutii avansate cu mai multi potentiali chiriasi. CBRE a intermediat tranzactiile de inchiriere pentru circa 7.000 m² de spatii de birouri, ocupate de Pfizer Romania, Sarantis Romania, Impact Developer, Samsung Romania. Suprafetele inchiriate variaza intre 700 m² si 3.000 m², iar tranzactiile de inchiriere sunt atat de tip relocare, cat si renegocieri si prelungiri de contracte. Tinta CBRE este ca pana la finalul lui 2018 sa mai aduca minimum trei companii in cladire.

 

Willbrook Platinum Business & Convention Center este situat pe DN 1, in partea de nord a capitalei si ocupa circa 65.000 m², cu o suprafata inchiriabila de aproximativ 44.000 m², dispusi in doua cladiri, A si B. Fiecare cladire are cinci etaje supraterane, cu o suprafata disponibila pe etaj de 8.000 m², care poate fi amenajata si impartita in functie de nevoile chiriasului. Birourile beneficiaza de un aport ridicat de lumina naturala, datorita ferestrelor care acopera toata fatada. Complexul dispune de 500 de locuri in parcarea subterana si de 350 in cea supraterana. Printre atuurile proiectului se numara centrul modern de afaceri si conferinte care poate gazdui in jur de 3.000 de participanti la un eveniment, dotat cu 13 sali si tehnologie de ultima generatie. Cea mai mare sala se intinde pe doua nivele si dispune de sisteme video si audio incorporate si pereti ce se transforma in ecrane pentru a asigura transmisiuni de cea mai inalta calitate pe durata conferintelor de amploare, a reuniunilor de afaceri, expozitiilor etc.

 

Willbrook Platinum Business & Convention Center a primit certificarea LEED – Green Building (Leadership in Energy and Environmental Design - Excelenta in Design Ecologic si Energetic) pentru standardele inalte de calitate ale constructiei, sustenabilitate si eficienta energetica. Centrul este gandit ca un spatiu de tip comunitate, care reuneste toate facilitatile de care o companie si angajatii sai au nevoie: spatii de birouri de o calitate superioara, care ofera un mediu de lucru placut si sanatos, sali de conferinte pentru toate tipurile de evenimente, de la conferinte, la expozitii, restaurant cu 400 de locuri, magazine, sala de gimnastica. Centrul are legatura directa cu Piata Presei Libere prin doua linii de autobuz. Conexiunea cu Aeroportul International Henri Coanda se face prin doua linii expres, iar transportul angajatilor din cele doua cladiri poate fi asigurat zilnic, dus-intors, pana in Piata Charles de Gaulle.

 

"Proiectul dezvoltat de Willbrook International este cu adevarat impresionant, atat prin calitatea spatiilor de birouri, cat si prin centrul de afaceri, care este impunator ca dimensiuni si tehnologie. Un alt aspect semnificativ este grija pentru oamenii care lucreaza si care vor lucra in acest complex. Platinum Business & Convention Center se raliaza tendintei internationale care vizeaza imbunatatirea standardelor de wellness si grija pentru angajati. Conform celor mai recente studii, acestia isi doresc sa beneficieze de conditii de munca optime, dar si de spatii de relaxare, de posibilitatea de a face sport etc. cat mai aproape de locul unde lucreaza. Am incheiat deja tranzactii importante de inchirere pentru acest proiect si am incredere ca vor urma si altele in urmatoarea perioada", a declarat Razvan Iorgu, Managing Director al CBRE Romania.

 

Printre chiriasii actuali ai Willbrook Platinum Business & Convention Center se numara: Pfizer Romania, Samsung Romania, TNT, Realitatea TV, Technogym, Astellas Pharma, Green Cola, Halliburton, Tarkett, Theta (castigatoare a trofeului Glamour la Gala The Most Office 2016, competitie care a premiat cele mai spectaculoase spatii de birouri din Romania), Flavours Food Design, Impact Developer, Carmistim, World Trade Oversize.

 

Willbrook International este o corporatie internationala, fondata in Marea Britanie, care ofera o gama completa de servicii imobiliare profesionale adresate atat persoanelor fizice, cat si companiilor. Inca de la infiintare, compania s-a concentrat pe oportunitatile de afaceri din Europa Centrala si de Est. Incepand cu 1998, Willbrook International a dezvoltat imobile rezidentiale de lux, cladiri de birouri, comerciale si industriale in Romania, Cehia, Letonia, Georgia, Bulgaria si Turcia.


Despre CBRE


CBRE Group, Inc. (NYSE: CBRE), Fortune 500 si S&P 500 cu sediul central in Los Angeles este cea mai mare companie de servicii comerciale si investitii in real estate din lume, pe baza veniturilor din 2017. Compania are peste 80.000 de angajati (fara a include afiliatii), raspunde nevoilor dezvoltatorilor imobiliari si deserveste proprietari si chiriasi prin intermediul celor peste 450 de birouri (excluzand filialele) din intreaga lume. CBRE ofera o gama extinsa de servicii integrate, inclusiv administrare si coordonare de tranzactii si management de proiecte, managementul proprietatii, administrarea investitiilor, evaluare, inchiriere de proprietati, consultanta strategica, vanzari de proprietati, servicii ipotecare si servicii de dezvoltare. Va rugam sa vizitati site-ul nostru la www.cbre.ro


  350 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by