newsletter rss
HotNews.ro

CTP isi extinde colaborarea cu Van Moer Logistics in CTPark Bucharest West, ajungand la circa 20.000 m²


PDF Print
A | a
E-mail
de United | Joi, 15 februarie 2018, 14:54 webReleases | Imobiliare

Bucuresti, 15.02.2018 - CTP, cel mai mare dezvoltator si administrator pe termen lung de parcuri industriale si logistice premium din Romania si Europa Centrala si de Est, si compania belgiana de logistica Van Moer Logistics isi extind colaborarea in CTPark Bucharest West, ajungand la aproximativ 20.000 m² de spatii logistice, situati intr-un depozit care va fi finalizat anul acesta.


Noul depozit este standard si a fost proiectat pentru a indeplini cele mai exigente norme in ceea ce priveste calitatea constructiilor si protectia mediului. Lucrarile de constructie pentru cladirea in care Van Moer Logistics va ocupa 20.000 m² au fost demarate anul trecut si au ca data de finalizare inceputul trimestrului al doilea din 2018. Printre caracteristicile depozitului se vor numara: sistemele de izolatie care cresc semnificativ nivelul de eficienta energetica; sistemul de iluminare artificiala la interior si exterior modernizat prin tehnologia Smart LED, precum si trape luminatoare situate in tavane, pentru a se asigura si lumina naturala.

 

Van Moer Logistics este deja chirias in CTPark Bucharest West, acesta utilizand un depozit de aproximativ 5.000 m² in fostul Mercury Logistics Park, acum parte a CTPark Bucharest West. Noul depozit este construit de cealalta parte a autostrazii A1, iar Van Moer Logistics se va muta integral, imediat dupa finalizare.

 

"Prioritatea CTP este asigurarea celor mai bune conditii pentru clientii nostri. In acest scop crestem odata cu ei, pentru a putea sa le oferim spatiul necesar odata cu dezvoltarea afacerii lor. Avem un parteneriat de succes cu Van Moer Logistics de doi ani si sunt bucuroasa ca au decis nu doar sa ne continuam, ci sa ne si consolidam colaborarea, printr-o extindere importanta in CTPark Bucharest West. Cred ca este o dovada clara ca sunt multumiti de activitatea CTP in calitate de proprietar si administrator"€, a declarat Iuliana Busca, Business Development Manager al CTP Romania.

 

Despre CTP

 

CTP este un dezvoltator si administrator full-service de proprietati comerciale, specializat in livrarea si managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internationale si locale de prim rang, care fac investitii strategice noi sau isi extind operatiunile in Europa Centrala si de Est. CTP detine CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrala, cu peste 4,5 milioane de metri patrati de spatii de clasa A, in peste 80 de puncte strategice.

 

In Romania, CTP este cel mai mare dezvoltator si administrator de spatii logistice si industriale de clasa A, cu peste 700.000 m² suprafata inchiriabila situata in zece orase: Arad, Bucuresti, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitesti, Salonta, Sibiu, Timisoara, Turda.

  108 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by